Mitől késhet a mensim?
Vártam hogy megjöjjön, de nem jött meg. 20 éves vagyok, viszonylag rendszeres a menstruaciom 28-31 napra szokott megjonni. A párommal rendszeres szexuális életet élünk, ovszerrel védekezünk, egyikünk sem akar gyereket a közeljövőben.
Már a 33. Napon vagyok és nagyon enyhe jeleit látom hogy megjönne, fel vagyok puffadva és kicsit pattanásos vagyok, de ezen kívül nem érzem a dolgot. Óvszert szoktuk ellenőrizni, plusz párom mindig kiveszi elelvezes előtt.
Rettegek a terhesség gondolatától és nagyon félek, sokszor kerültem már ilyen helyzetbe és a terhességi tesztre idegzetem sincs megcsinalni.
Mit tudtok nyugtataskent mondani? Vagy épp ellenkezőleg?
Annyit tudok hozzátenni még, hogy egyik nap, talán vasárnap elkezdett szúrni a bal oldalam meg ilyen furán fájni, mintha beszorult volna a levegő vagy nem is tudom úgy feszített, es azt hittem meg fog jönni de mégsem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!