Felfázástól késhet a mensim?
1 hete pár napig felvoltam fázva elég erősen, gyógyszert is szedtem. Ma lesz 2.napja hogy késik a mensim 24 éves vagyok de még eddig sosem késett 2-3 nappal hamarabb jött mindig meg, csak a mellem fáj ami mensi előtt mindig szokott de viszont más mensi tünet nincs… máskor kicsit már görcsölök előtte 1 nappal.
A párommal megszakítással szoktunk védekezni, de nagyon vigyázunk 5 év alatt még nem fordult elő semmi baki.. lehetséges hogy a felfázás miatt késik.. vagy baba lehet a dologban s vegyek egy tesztet. Várostól távol lakom szóval szerintem ha ma nem jön meg veszek egy tesztet…
Ha megszakítást alkalmaztok (nem, az nem védekezés), akkor mindig legyen otthon terhességi teszted.
"még eddig sosem késett 2-3 nappal hamarabb jött mindig meg"
Nem, nem hamarabb jött meg, hanem akkor neked eleve rövidebb a ciklusod. Szóval akkor most nagyon késik... Tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!