Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érettségi után késhet a...

Érettségi után késhet a mensim úgy hogy vannak tüneteim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt hónapban érettségiztem, nem éreztem, hogy annyira stresszelnék, de most késik a mensim, pedig puffadás, pattanások, hangulatingadozas van (elég extrémen ami még engem is megijeszt), rossz a gyomrom, nálam ez is megszokott ilyenkor. Melleim nem fájnak, nem is szoktak.

Nem pontos a mensim de azért meg szokott jönni pár napon belül, 6 napja késik.

Érettségi előtt közvetlen napon volt egy kis pánikroham szerusegem, ez is lehet okozója?

Tesztet nem szeretnék venni “feleslegesen”, bár ez lenne a gyors megoldás hogy tudjam mivan.

2023. jún. 12. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Senki nem lát beléd. Ha felmerulhet a terhesség lehetősége, akkor a teszt a legegyszerűbb és legolcsobb módja, hogy tudd mi a helyzet.

500-1000 ft közt van az ára. Nem egy nagy tétel.

2023. jún. 12. 19:57
 2/12 A kérdező kommentje:

Van párom és rendszeresen együtt vagyunk, teoretikusan felmerülhet, de védekezunk ovszerrel + még ovszerrel sem megy el bennem, hanem kiveszi előtte.

Párom azt mondta ő érzi rajtam és a viselkedésemen, hogy meg fog jönni :)

2023. jún. 12. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ja, hát ha ő érzi, az tényleg biztosabb, mint a teszt...
2023. jún. 12. 20:10
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem állítottam hogy biztosabb, sőt a kérdés leírásnál írtam hogy tudom hogy a teszt biztos.

Kiváncsi vagyok volt e hasonló valakinek, vagy hogy mit gondoltok

2023. jún. 12. 20:19
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Ha most érettségiztél, akkor nyilván parázol egy terhességtől, és ami a dologban a vicc, hogy pont ez a para még erősítheti is a késést. A legtisztább tényleg az, ha veszel egy tesztet, legrosszabb esetben feleslegesen kiadtál ezer forintot a semmire. De az is lehet, hogy tényleg terhes vagy, azt meg jobb minél előbb megtudnod, hogy dönthess és esetleg intézkedhess.
2023. jún. 12. 20:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Parazok, de közben olyan irreális a terhesség esélye.

Igen tudom hogy ez is rá tehet, párom is mondta hogy nyugodjak le, mert nagyon vigyáz, azért sem megy el bennem és nem is rakja be gumi nélkül

2023. jún. 12. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Annak viszont soha ne higgy, ha egy férfi azt mondja, hogy vigyáz. Egyszerűen túl nagy a kockázata annak, hogy csak erre bízd a védekezést, de ha meg gumi is van, akkor minek vigyáz? Hát miért nem akar normális szexélményt?
2023. jún. 12. 20:27
 8/12 A kérdező kommentje:

:D x válaszoló szerint terhes vagyok és aztán valaki leírja azt amit a 7-es… na ezért nem rohanok a tesztért, mert annyi dolog miatt késhet es annyira vigyázunk

Ha minden hónapban szaladnek a késes miatt a tesztert akkor már minden spórolt pénzem benne lenne

2023. jún. 12. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Gumival simán elmehet benned. Arra való. Biztosan a sok stressz miatt késik. Ha már 3 hónapja nem jött meg akkor azért keress fel egy nőgyógyászt.
2023. jún. 13. 16:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Múlt hónapban megvolt, általában minden rendben van… elenyésző az esély terhességre csak én félek nagyon

Örülök, hogy más szerint is biztos modszerunk van erre :D de megjöhetne már, kb egy hetes késés nálam nem megszokott kicsit sem

Hétvégéig várok, ma láttam kicsit pirosas-barnás váladékot úgyhogy várom mi lesz belőle

2023. jún. 13. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!