Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érettségi után késhet a...

Érettségi után késhet a mensim úgy hogy vannak tüneteim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt hónapban érettségiztem, nem éreztem, hogy annyira stresszelnék, de most késik a mensim, pedig puffadás, pattanások, hangulatingadozas van (elég extrémen ami még engem is megijeszt), rossz a gyomrom, nálam ez is megszokott ilyenkor. Melleim nem fájnak, nem is szoktak.

Nem pontos a mensim de azért meg szokott jönni pár napon belül, 6 napja késik.

Érettségi előtt közvetlen napon volt egy kis pánikroham szerusegem, ez is lehet okozója?

Tesztet nem szeretnék venni “feleslegesen”, bár ez lenne a gyors megoldás hogy tudjam mivan.

2023. jún. 12. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyanez a problémám. Én is idén érettségiztem, de ebben a hónapban meg sem jött, pedig kellett volna. Volt egy időszak, mikor barnás valamim volt, de elmúlt 1-2 napon belül.. Tüneteim nekem is vannak. Ingerült vagyok, rosszul alszok, fáj a hasam, a hajam zsíros.. hasonlók. Barátom pedig nincs, szóval terhesség kizárva. Szerintem a stressztől simán eltolódhat egyébként.

2023. jún. 13. 18:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok most ezért a válaszért!

Akkor nem csak az én testem érzékelte ezt :( én rendesen rosszul érzem magam attól amit a testem csinál, visszatartja a vizet, lelassitotta az emésztésem, kúsznak fel rám a kilók mint mikor mensizek és közben meg nem is 🤦🏻‍♀️

2023. jún. 13. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!