Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egészségügyi kaparàsra kell...

Egészségügyi kaparàsra kell mennem,mert 15 mm-es a méhnyàlkahàrtya. Vérzés zavarom nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valaki hasonló helyzetben volt már?!
nov. 13. 11:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98 százalék, hogy nem rákos
nov. 13. 22:41
 12/26 A kérdező kommentje:
De ezt honnan lehet tudni? Akkor miért szükséges a műtét?
nov. 14. 04:38
 13/26 anonim ***** válasza:

Az orvosok egyik fele egyből kapar, a másik nem. Onnan lehet tudni, hogy ez leginkább hormon probléma szokott lenni. Ha most megnézné egy másik orvos, lehet már nem is lenne ekkora. A hónap során változik a mérete. Valakinek menzesz előtt akár 17-18 mm is. Volt problémád, ami miatt orvoshoz mentél? Egyébként túlsúly vagy a hasra rakódott zsírok miatt szokott nagyobb esély lenni a méhnyálkahártya rákra, mert a hasi zsír ösztrogént termel.

Megnyugtatás miatt csináltasd meg, de ne idegeskedj. Én anno másodvéleményt kértem.

nov. 14. 06:00
 14/26 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Sokat segítesz vele😊

Két vérzés között is szokott görcsölni a hasam. De most csak rák szűrésre mentem. A vérzés mennyiségèt pedig elég soknak találom menstruációkor. Mást nem vettem észre.

nov. 14. 06:27
 15/26 anonim ***** válasza:
A bő menstruációs vérzés is vérzészavarnak számít. Csak mondom.
nov. 14. 09:02
 16/26 anonim ***** válasza:
4 eü kaparásom volt vérzészavar, polip stb. miatt. Rutin beavatkozás. Ne aggódj. Reggel bemész, este kijöhetsz. Ha mèg nem szóltál vagy csak császárral, akkor előző nap befektetnek és felraknak egy lamináriát.
nov. 14. 10:36
 17/26 anonim ***** válasza:
×szültél, bocs javított a telefon.
nov. 14. 10:37
 18/26 anonim ***** válasza:

Szívesen :)

Mennyi a sok? Mostanában lett több vagy mindig ennyi volt?

nov. 14. 11:35
 19/26 anonim ***** válasza:
16: 2-3 küret után méheltávolítást szoktak javasolni, ugyanis a problémát nem oldja meg. Könnyebben sérül a méhfal is. Ha kezelés ellenére kaparás kell, akkor a méheltávolítás az egyetlen módja annak, ne legyen probléma többet.
nov. 14. 11:38
 20/26 anonim ***** válasza:
14: középidőben peteéréstől is görcsölhetsz. Nekem anno gyógyszert is kellett bevennem olyankor.
nov. 14. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!