Egészségügyi kaparàsra kell mennem,mert 15 mm-es a méhnyàlkahàrtya. Vérzés zavarom nincs. Mit tegyek?
Az orvosok egyik fele egyből kapar, a másik nem. Onnan lehet tudni, hogy ez leginkább hormon probléma szokott lenni. Ha most megnézné egy másik orvos, lehet már nem is lenne ekkora. A hónap során változik a mérete. Valakinek menzesz előtt akár 17-18 mm is. Volt problémád, ami miatt orvoshoz mentél? Egyébként túlsúly vagy a hasra rakódott zsírok miatt szokott nagyobb esély lenni a méhnyálkahártya rákra, mert a hasi zsír ösztrogént termel.
Megnyugtatás miatt csináltasd meg, de ne idegeskedj. Én anno másodvéleményt kértem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Sokat segítesz vele😊
Két vérzés között is szokott görcsölni a hasam. De most csak rák szűrésre mentem. A vérzés mennyiségèt pedig elég soknak találom menstruációkor. Mást nem vettem észre.
Szívesen :)
Mennyi a sok? Mostanában lett több vagy mindig ennyi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!