Hány törléssel lesztek tiszták wc után?
Figyelt kérdés
Úgy érzem túl sok papírt használok, meg nem érzem magam mindig tisztának. Hogy csökkenthetném le a papír használat mennyiségét? Hányszor szokás megtörölni pisi után meg kaki után? Mondjuk a kaki más dolog de ott is soknak érzem. Mindig sok időt töltök a wc-n emiatt, szeretnék gyorsan végezni mindig és nem ott bíbelődni. Szerintem ez lehet valami kényszeresség is de muszáj valahogy csökkentenem. Hány törlés után lesztek tiszták? Ha sokat pisiltek is mennyi törlés van általában? Milyen wc papírt használtok?nov. 13. 03:51
1/8 anonim válasza:
Én wc papírt használok, ha megfelelően kitöröltem, akkor letörlöm nedves törlőkendővel is, utána még egyszer 1 kocka wc papírral, hogy száraz legyen.
2/8 anonim válasza:
5 törlés nagywc után hátul, pisi miatt elöl 2 törlés.
3/8 anonim válasza:
Nem számolom, ezen nem fogok spórolni. Hol így, hol úgy sikerül. Szerintem te se kattogj ezen.
5/8 Metionin válasza:
Mikor hogy sikerül, nagydolog után általában rásegítek nedves wc papírral is. Szerintem engedd el, annyi kell amennyi kell. Ha nagyon zavar és megteheted, tényleg szerezz be egy bidét.
6/8 anonim válasza:
Széklet állagatól függ.
Amikor formált, normális állagú, akkor gyakorlatilag már az első törlésnél sincsen semmi a papíron, de van, amikor ilyen "krémesebb", na az... azt utláom :D A fél gurika elmegy rá :D
7/8 A kérdező kommentje:
6-Az nálam is úgy szokott lenni, az a legrosszabb :D...
nov. 13. 13:46
8/8 anonim válasza:
Ha sok zöldséget eszek és jó állagú 80%ban ilyen akkor ki se kell törölni, pesze azert 1 papít ami nem lesz kakás meg egy nedvestörlő.
Ha befigyel a csavart fagyi és bele is törik akkor letekerhetem az egesz gurigát is, ilyenkor arra megyek hogy átjussak a fürdőbe kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!