Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik, hogy két törléssel...

Létezik, hogy két törléssel sem tudom szárazra törölni?

Figyelt kérdés

Úgy szoktam pisilés után, hogy megtörlöm a csikló és a hüvely között, majd még egyszer ugyanígy, és ennél a másodiknál kicsit alaposabban.

Úgy érzem, nem mindig lesz teljesen száraz, viszont ha többször törlöm meg, az sem túl jó.

Utánanéztem kicsit, mivel voltak már korábban ilyen jellegű kisebb problémáim (viszketés, túlzott fehérfolyás), de lehet, hogy nincsenek összefüggésben azzal, hogyan törlöm meg.

[link]

itt írnak arról, hogy kettőnél több törlés irritálhatja a bőrt. Lehet, hogy itt a széklet utáni törlésre (is) gondoltak, ott nekem pláne nem elég nekem csak kétszer, de elöl sem nagyon.

Olvasgattam a gyakorin hasonló kérdéseket, és többek között egy lány hozzászólását láttam:

„Megtörtént a pisilés. Fogom a papírt, egyszerűen csak megtörlöm a nagyajkakat és a pici részt is, ami kilóg a kisajkakból, egy mozdulat, hátulról előre. Majd, a bal kézzel, a szeméremdombomnál, mutató és középső újjal széthúzom egy picit, és a húgycsőnyílásnál áttörlöm még egyszer, és akkor ott is megtörlődik, és a kisajkak belő része is. (Mivel az első törlésnél a kilógó részt megtöröltem szárazra.)

Remélem érthető, nem külön külön húzom szét a nagyajkakat, hanem csak egyszerre a kettőt, bal kézzel, és jobbal törlök.”

Ezt írta.

Az én módszerem kicsit más, én - ahogy említettem - a csikló és a hüvely között törlöm meg kétszer egymás után. A papír egyúttal a külső részeket is éri, de direkt ott nem törlöm meg. Ahol érzem, hogy nem lesz teljesen száraz, az a kisajkak közti rész a húgycsőnyílásnál. Itt néha megtörlöm harmadszor, de lehet, hogy ez még rosszabb, mintha úgy hagynám (annyira nem vészes azért, mert nagyrészt száraz így is, csak a korábbi problémák miatt nem tudom, hogy csináljam).

2020. dec. 12. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
nem létezik
2020. dec. 12. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég, fogalmam sincs, hogy szoktam megtörölni, ez soha nem egy tudatos mozdulat, de egy kézzel, az biztos. Hol több, hol kevesebb papírral.

Nem értem a kérdésed lényegét, töröld úgy, ahogy neked megfelel, erre nincs szabály.

2020. dec. 12. 18:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából csak az érdekelne, hogy jó-e az én módszerem, és hogy elég-e két törlés.
2020. dec. 12. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Az a gond, kerdezo, hogy nem no vagy. Ne izgasd magad ezzel.
2020. dec. 12. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2020. dec. 12. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell tökölni bele. Törlés és kész. Én férfi vagyok és meg az életemben nem töröltem meg a dákót pisi után
2020. dec. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!