Hogy van ez a válasz törléssel? Te tapasztaltál olyant, hogy törlődött a válaszod és nem értetted, hogy miért?
Figyelt kérdés
Néha azt tapasztaltam, hogy nem törlik az oldalról a provokatív, trollkodó válaszokat egyes esetekben.
Ahhoz képest meglepetésemre törölték az egyik válaszom, egyáltalán nem értettem, hogy mi okból. Normális hangvételben megfogalmaztam a tárgyhoz tartozó véleményem. Általában hasznos válaszokat szoktam írni, nem szoktam trollkodni, vagy értelmetlenségeket írni. Egyszer történt most ez a törlés, de akkor is. Máskor láthatóan szabálysértő kérdést/választ jelentettem, ami nem került törlésre minden esetben.
2018. júl. 27. 13:48
1/4 anonim válasza:
Én is tapasztaltam ezt, de nem kell nagyon mellreszívni. Ez a gyakori, itt bármi megtörténhet, és meg is szokott.
2/4 anonim válasza:
Lehet túl sokan jelentették valami okból
3/4 anonim válasza:
Vagy a kérdezőnek egyszerűen nem tetszett, és töröltette, ilyet is láttam már.
4/4 anonim válasza:
Elvileg azt törlik, ami a szabályzatba ütközik. Gyakorlatilag azt, ami az épp aktuális moderátornak bármi okból nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!