Ha törlődött a regisztrációja valakinek, akivel itt privátban beszélgettem, megtalálhat újra?
Mik a tapasztalatok? előfordult veletek hasonló?
(remélem, így már nem szeg semmilyen szabályzatot a kérdésem és nem törlik. az ezzel kapcsolatos tapasztalatokra vagyok kíváncsi.)
Nem cseréltünk. akkor nem kérdezném ezt.
nem tudom, mennyire jegyzik meg az emberek annak a felhasználónevét, akivel rendszeresen váltanak üzeneteket.
meg azt sem tudom, mennyi idő múlva tud újra beregisztrálni. de többet nem kérdezek, mert még törlik a kérdést. de biztos vannak, akikkel történt hasonló, ezért kérdezem.
Ha egy felhasználónak nincs elrejtve a neve akkor arra rá lehet keresni a Google segítségével (Ez a te esetedben kilőve)
Ha el van rejtve a neve az már necces.Ezért érdemes elérhetőséget cserélni mint az első válaszoló írta.De ha tudja az illető hogy melyik kérdésnél írt rád vagy írtál rá akkor ott mindenkinek tud küldeni privát üzenetet ahol megkérdezheti hogy mi az illető neve,így talán lenne esélye újra felvenni veled a kapcsolatot,más megoldás nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!