Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam-en megvett játékot ha...

Steam-en megvett játékot ha még nem játszottam vele 1 órát sem vissza lehet kérni az árát törléssel?

Figyelt kérdés

Ma megvettem Steam-en a GTA Vöt, de még sem nyerte el annyira a tetszésem.. Olvastam hogy ha még nem játszottam vele 2 órát és 14 napon belül vissza lehet igényelni az árát. Ez igaz?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. dec. 31. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
nekem már sikerült, elég automatikusan intézték
2021. dec. 31. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

[link]

"A Valve a help.steampowered.com oldalon keresztüli kérelemre visszatérítést ad bármely játékra, ha azt a vásárlás utáni 14 napon belül kérték és a játékkal kevesebb mint 2 órát játszottak"

2021. dec. 31. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Kell egy kis idő hozzá, pár nap általában, ha Steam Wallet ra kéred akkor 24 óra csak, legalábbis nekem eddig annyi volt mindig.
2021. dec. 31. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, vissza tudod, de a GTA 5 egy hosszú és változatos játék, nem tudom, hogy lehet reálisan megítélni kevesebb, mint 1 órából. Az kb. csak a prológus rablás.
2022. jan. 1. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!