Hormonspirál tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Extrém hosszú menstruáció miatt az orvos azt javasolja, az eddigi implantatum helyett használjak hormon tartalmú spirált. Az ismerettsegi körömben ketten használnak spiralt, az egyik erős menstruációs görcsökről panaszkodik, a másik meg azt mondja, hosszú a menstruációja -5-6 nap - es van időnként koztes vérzése is. Nekem időnként vannak görcseim, a menstruációm viszont 21-30 napos, 10-14 napos szünetekkel....nov. 8. 12:35
11/13 qborka válasza:
Errōl az implantátumról mondanák pár szót, kedves kérdező? Nem hallottam még róla, szerintem Magyarországon nem ismert. Egyszerűen csak érdekel. Nekem jövő héten veszik ki a méhemet,vagyis nem alternatívát keresek, csak kíváncsi vagyok.
12/13 A kérdező kommentje:
A felső karba teszik, fajdalommentes, 3 évig működik. Nexplanon néven van fent angol nyelven információ. Nálam egy évig tökéletes volt
nov. 10. 07:55
13/13 qborka válasza:
Köszönöm szépen.Jah, így már dereng, hogy hallottam róla. Azt hittem,valami IUD eszköz 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!