Hormonspirál tapasztalatok?
Mirena-m van, szinte egyáltalán nincs semmi vérzésem. A mensturáció kb. 3-4 nap pecsételés, elég egy tisztasági betét, görcseim sosem voltak.
Én erős vérzés miatt váltottam le a simát hormonosra, bevált.
44 évesen kaptam az elsőt, elhúzódó,erős vérzés + miómák miatt. Csodaszép lett az arcbőröm, elmúltak a felfùjódásaim, nem törtek rám éhségrohamok,a libidóm talán még nőtt is. Szóval voltak pozitív hatásai. A felhelyezés egyáltalán nem fájt, a cserét azonban már picit éreztem.
Azonban sajnos szinte alig volt tiszta napom, majdnem mindig barnázás ,vérzés , menstruáció volt. Aztán egy erősebb mensi mellett kiesett a Mirenám.
Barátnőm azonban jól el van vele, normális, enyhe mensijei vannak.
Előre senki meg nem mondja,a Te szervezeted hogyan reagál rá. Vagy bejön vagy nem.
Próbáld meg!
Hány éves vagy?
30 napon keresztül a menisd vagy én értelmezem rosszul? Az 5-6 nap normális, egyáltalán nem hosszú.
Jézus ereje.... És régóta? Rendes normális vérzés? 😳 Meg sem szòlalok a 8-10 napommal.
Próbáld meg a spirált.
Biztos felmerült nálad is a méheltávolítás . A legtutibb,leggyorsabb módszer a probléma megoldására.
Ha az orvosodban megbízol és ő javasolta, próbáld meg a spirált. Igen,több hónap,akár egy év is lehet,mire rendeződik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!