Szülés utáni plusz kilók? Mitől? Mik lehetnek ezek?
Figyelt kérdés
2 éve hogy szültem már, szinte azonnal visszanyertem az alakom, a hasamon egy picit megnyúlt bőr. Mostanra 100%ra mondhatom azt, hogy ugyan úgy nézek ki, mint szülés előtt, viszont 65kg voltam, mielőtt terhes lettem, most viszont 72kg vagyok. Mi lehet ez a plusz 7kg? Nagyon érdekel😬🤭okt. 30. 19:51
1/5 anonim válasza:
Vagy izom vagy màshova és máshogyan épült be a zsír.
Nem tudom az arányaid, de pl én 175cm vagyok, híztam majd lefogytan 8 kilót, kinézetre ugyanolyan vagyok 60 és 68 kilósan is
2/5 A kérdező kommentje:
175cm vagyok én is
okt. 30. 20:27
3/5 anonim válasza:
Talán a melled lett nagyobb? A csípőd szélesedett vagy a feneked? A terhesség alatt megváltozik a testtartás, lehet a hátizomzatod, combod erősödött meg. Hiszen azóta is emelgeted a gyereket, az meg könnyű.
4/5 anonim válasza:
Tizenéves sportolóként se voltam olyan izmos, mint harminc évesen két kisgyerekkel. Mindenemet megmozgatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!