Hogy lehetnék boldog?
"Nem ez a kérdés;
Boldognak lenni
Nem valódi érzés."
Könnyen találd meg az életben azokat a dolgokat amik lehet hogy apró dolgok de ha úgy tekintesz ra boldogságot okoznak
Lehet hogy nem hosszútávú boldogság de ragad meg a pillanatot
Azért élünk hogy erezhessuk a boldogságot szomorúság nélkül nincs boldogság de rajtunk múlik hogyan éljük le életünket boldogan vagy szomorúan
A boldogság titka a hozzá állásod
Én boldog vagyok mert szerető családom van
Boldog vagyok mert le érettségiztem igaz nem vettek fel egyetemre Xd de
Nem adom fel a jó dolgokat nézem
Boldog vagyok mert van célom
Boldog vagyok mert voltam koncerten
Boldog vagyok ...... stb
Miközben azon gondolkodsz hogy boldogtalan vagy lehet hogy pont most szalajsztottad el a boldogságot
Néha Elsiklunk mellette ami szinte az arcunkba csap csak nem vesszük eszre mert elégedetlenek vagyunk és többet akarunk
A boldogság nem ott van, ahol keressük. A boldogság olyan mint a visszhang,
felel nekünk, de nem jön hozzánk. A boldogság olyan, mint a pillangó, ha kergeted, mind messzebbre száll, ha türelmesen, mozdulatlanul állsz, a válladra száll. A boldog ember mindent elér, amit nem tud elérni, azt nem is akarja. Az életben csak az lehet boldog, aki értékelni tudja a mindennapi apró örömöket, ezek összessége boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!