Számotokra mennyire volt nehéz a testnevelés óra az iskolában amikor megjött? Elnézőbbek lehetnének a testnevelő tanárok?
Én mindig tesiztem, amikor megjott, de általában tamponnal, mert féltem, hogy"baleset" történik. És vízilabdáztam is, oda is mentem edzésre.
Egyébként a tanárunk ilyen szempontból megértő volt, elhitte, ha valaki rosszul van, csak én nem éltem a lehetőséggel.
Viszont volt egy évig egy szigorú férfi tesitanárunk, akinek orvosi igazolás kellett akkor is, ha ilyen miatt akartunk felmentést...
Vannak olyan lányok, akik nagyon rosszul szoktak lenni a menstruáció ideje alatt.
Sajnos én is közvetlen közelről ismerem a helyzetet.
Nekem is voltak olyan időszakaim, hogy nagyon erős görcsös fájdalmaim voltak és nemcsak a fájdalom volt jelen, hanem olyankor az egész testem kimerült volt.
Sajnos gyakran hánytam is az első két napon.
Ezeket nem lehet szerintem görcsoldó tablettával megoldani. :/
Olyan lányt is ismertem, aki elájult, amikor menstruált.
Nekem az a furcsa, hogy később ezek a tünetek nálam elmúltak. Mostanában nem szoktam sem hányni, sem rosszul lenni - szerencsére. De fogalmam sincs, hogy mitől változott meg.
A tanárok különbözőképpen álltak a témához. Volt aki keménykedett, mások még jobban, de volt, aki lazán vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!