Ha utálom a magasságomat hogyan lehetnék alacsonyabb?
A magas csajoknak valahogy sikerült alacsonyabbnak lenniük?
Mert engem nagyon zavar a magasságom.
és ettől jobban érzed magad?
mi lenne, ha feltennéd inkább magadnak azt a kérdést, hogy hogy érezhetném jól magam a bórömben?
Nem leszel alacsonyabb, max ha görnyedten jársz, sosem húzod ki magad és ezzel tönkreteszed a gerincedet, ami majd szépen hozza magával a krónikus hát- és derékfájást.
Kell ez neked? Inkább örülj, hogy van kezed, van lábad, tudsz járni. Vannak, akiknek ezek nem adatnak meg.
A magasság meg egy adottság, amiről senki sem tehet és amíg nem extrém mértékű, ami már panaszokat okoz, addig nincs is vele semmi baj.
Egyébként nem tudom, mekkora vagy, de én 190 cm magas nőt is ismerek, aki nagyon boldog életet él. A magasságának hála pedig rengeteg sportban volt sikeres (röpi, kézi, kosár, atlétika, sprint), jelenleg pl amatőr női teniszező és imádja.
Az embernek soha semmi sem jó. Túl magas vagyok, túl alacsony vagyok, miért nem ilyen vagyok, miért nem olyan vagyok. Mi lenne, ha elfogadnád önmagad a hisztizés helyett? Én 152 cm vagyok, mégsem okoz semmiféle problémát, hogy alacsonyabb vagyok az átlagnál.
Ajánlom egyébként Nick Vujicic előadásait, ha annyira nem tudsz feldolgozni, elfogadni egy olyan tulajdonságot, amin változtatni nem lehet...
Járj nagyon lapos talpú cipőben és görnyedt háttal. Így sokkal lacsonyabbnak tűnsz majd a gerinced is elferdül és lesz a hátadon egy szép nagy púp. Akkor majd amiatt kesereghetsz.
Ilyen hülye kérdést komolyan hogy lehet feltenni? Hány éves vagy? 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!