Kedves lányok, hölgyek! Lenne szíves valaki segíteni? Mert ha, az orvos nem tudja akkor, ki? Közti vérzésről lenne szó.
34 éves vagyok egyszóval a menstruáció régóta fen áll 12 éves koromban jött meg legelőször.
De ami most van ez a közti vérzés ha jól tudom annak hívják. Október 4.-én jött meg 9.-én múlt el ez volt a normális menstruációm szinte minden hónapban így jön meg esetleg 1 nap változással. Na de aztán október 22.-én megint vérezni kezdtem a mai napig is ami nagyon fura az az állaga mert nagyon nyálkás hol sötét hol normál vér színe van és alig van éppen hogy csak a tampon teteje vagy max a közepéig lesz olyan. Mi ez az egész dokinál voltam és ha hiszitek ha nem megvizsgált és annyit mondott nem tudja mitől van vagy hogy honnan jön és ez 30.000 Ft-ba került. Ma van a 8.-dik napja hogy ebbe a ramatyban vagyok de nem tudok semmit. Hála gyerekem már van rendes házasságban élek 15 éve. Ha valaki valamit tud kérem segítsen előre is köszönöm!
Vezess teljes menses naptárt, vérzés mennyiséggel.
Az se mindegy, mikorra vártad a következő rendeset.
Lehet gyenge gestogén hatás, lehet egy korán elment kémiai terhesség.
Most az egyszer volt ilyen? Ha nem rendszer szerű, akkor stressz, fogyás, kialvatlanság, bármi is okozhatja.
Sziasztok! Nem az az egy orvos van de hozzá járok 10 éve.
Vezetek menstruációs naptárt és minden hónapban 4.-én szokott meg jönni de van max egy egy nap eltéréssel.
Most van ilyen először azért is ijedtem meg!
Az állaga nem tetszik nyúlós
Szia. Hogy vagy? Nekem ezekkel a tünetekkel volt cisztám. A ciszta eltűnt,de egy havi vérzés kimaradt,csak ez a másfajta vér volt szinte állandóan kb 5 héten keresztül. Most jött meg a menstruációm, napra pontosan,mintha nem is lett volna semmi baj,mintha nem is maradt volna ki egy vérzés.
Ez viszont kemény.. rengeteg jön. Azt mondta nekem az orvos,hogy a kimaradt menzesz miatt nagyon vastag a méh nyálkahártyám, így most mind a 2 havi együtt távozik.
Kitartás!
39 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!