Mi alapján mondják ki valakiről véglegesen,hogy meddő?
Mindössze 24 éves vagyok,sajnos az elmúlt időben rengeteg stressz ért (családtagok halála,munkahelyi konfliktus,szakítás,legjobb barát elvesztése)
Sosem tudtam igazán kezelni a stresszt
Júniusban jött meg utoljára rendesen,azóta nem. 4 hónapja már ennek…
Nem vagyok terhes,rengeteg laborvizsgálaton voltam az elmúlt hónapokban,ez már régen kiderült volna,szóval az ilyen kommenteket kerüljük el,kérlek!
A laboron megállapították,hogy az ösztrogén szintem nagyon alacsony,viszont az FSH,LH,prolaktin szint teljesen rendben van.
A leletemen az szerepel ,hogy : Petefészek dysfunctio , Szekunder amenorrhoea…
Ilyen fiatalon mit lehet tenni?
Előttem van egy kép,amiben egy meddőségi klinikán látom magam,ahol az orvosok egyértelműen kimondják,hogy ,,vége a dalnak “
Mindig is szerettem volna kisbabát ,nagyon szeretem a gyerekeket, sőt gyerekekkel is dolgozom egy suliban! Ha nem is úgy állnak most a dolgok,de mindennél jobban szeretnék egyszer anyuka lenni
Nagyon elkeseredett vagyok
Nemlétezik meddő nő amíg vannak belső nemi szervei.
Csak az orvosok már azt is meddőnek nevezik, aki egyéve nem képes teherbe esni, holott, a meddőség egészen addig nem jelenthető ki, míg megvan a méh és legalább egy petefészek.
"Csak az orvosok már azt is meddőnek nevezik, aki egyéve nem képes teherbe esni..."
Nem jelentenek ki ilyet. Fogamzási vagy meddőségi problémát diagnosztizalnak
Köszönöm a válaszokat!
6-os ,mi alapján jelentették ki és mennyi időn belül?
Privátban is írhatsz nekem ,de ha nem szeretnél erről beszélni,azt is megértem!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!