Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi alapján mondják ki valakirő...

Mi alapján mondják ki valakiről véglegesen,hogy meddő?

Figyelt kérdés

Mindössze 24 éves vagyok,sajnos az elmúlt időben rengeteg stressz ért (családtagok halála,munkahelyi konfliktus,szakítás,legjobb barát elvesztése)

Sosem tudtam igazán kezelni a stresszt

Júniusban jött meg utoljára rendesen,azóta nem. 4 hónapja már ennek…

Nem vagyok terhes,rengeteg laborvizsgálaton voltam az elmúlt hónapokban,ez már régen kiderült volna,szóval az ilyen kommenteket kerüljük el,kérlek!

A laboron megállapították,hogy az ösztrogén szintem nagyon alacsony,viszont az FSH,LH,prolaktin szint teljesen rendben van.

A leletemen az szerepel ,hogy : Petefészek dysfunctio , Szekunder amenorrhoea…

Ilyen fiatalon mit lehet tenni?

Előttem van egy kép,amiben egy meddőségi klinikán látom magam,ahol az orvosok egyértelműen kimondják,hogy ,,vége a dalnak “

Mindig is szerettem volna kisbabát ,nagyon szeretem a gyerekeket, sőt gyerekekkel is dolgozom egy suliban! Ha nem is úgy állnak most a dolgok,de mindennél jobban szeretnék egyszer anyuka lenni

Nagyon elkeseredett vagyok

okt. 19. 07:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak arra lehet egyértelmüen mondani, akinek nincs méhe és/vagy petefészke
okt. 19. 08:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy az első írja, meddő az, akinek nincsenek meg a női belső némi szervei. Akinek megvannak, annál mindig ott az esély arra, hogy valahogy mégiscsak teherbe esik.
okt. 19. 08:21
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Nemlétezik meddő nő amíg vannak belső nemi szervei.

Csak az orvosok már azt is meddőnek nevezik, aki egyéve nem képes teherbe esni, holott, a meddőség egészen addig nem jelenthető ki, míg megvan a méh és legalább egy petefészek.

okt. 19. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

"Csak az orvosok már azt is meddőnek nevezik, aki egyéve nem képes teherbe esni..."

Nem jelentenek ki ilyet. Fogamzási vagy meddőségi problémát diagnosztizalnak

okt. 19. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem se kell elásni magad. Ma már elég jó a meddőségi kezelés. Ösztrogént lehet pótolni, nem nagy cucc.
okt. 19. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Négyes, hát nekem három orvos is kijelentette egymástól függetlenül, hogy meddő vagyok, szóval de, vannak ilyen "szakemberek".
okt. 20. 10:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

6-os ,mi alapján jelentették ki és mennyi időn belül?

Privátban is írhatsz nekem ,de ha nem szeretnél erről beszélni,azt is megértem!!

okt. 20. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nálad ez átmeneti állapot, a rengeteg stressz miatt, ne tekintsd véglegesnek.
okt. 22. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!