Lányok,Rettegek a nőgyógyásztól, mit tegyek? 16l
Természetesen fontos, h szűz vagy.
Mindenképp érdemes tudnia, hogy eldöntse, milyen vizsgálati módszert válasszon.
Egyebekben, ahogy 9-10. írták.
Bátorság!
Ha szűz vagy akkor nem fog ultrahanggal meg kézzel megvizsgálni! Csak kívülről fog megnézni és a bemenetről egy kis fültisztító szerűséggel mintát venni, de ez sem biztos.
Lehet, hogy elég lesz csak szemrevételezni (szerintem tutira hüvelygomba, voltál mostanában beteg? Antibiotikumot szedtél?)
Én pont ezért választottam anno női nőgyógyászt. Nekem így könnyebb volt.
Ha viszketsz, akkor valószínű gomba és így nőgyógyász. Ne halogasd mert ez magától nem múlik el, csak rosszabb lesz. Meg idő mire időpontod is lesz stb…
Szóval szólj neki.
A hüvelyi ultrahang nem fáj, csak hideg.
Sokszor voltam már sok dokinál, először én is féltem, de meg fogod szokni.
Érdemes olyan dokit keresni, aki normális. Én például rosszul vagyok a vicceskedőktől.
Olyat keress akiről vannak értékelések. Esetleg női orvost, ha van a közeledben. Habár nekem azzal rosszabb a tapasztalatom mint a férfiakkal. Viszont a szégyellősség ellen jó.
Egyetlen fájdalmas vizsgálat a rákszűrés, de azt is tudják finoman is csinálni. Ki lehet bírni.
Mindenképpen az legyen az első, hogy szűz vagy, és félsz. Akkor már így fognak hozzád nyúlni. Én elfelejtettem szólni....
De így is csak rövid ideig fájt, próbálj lazítani.
Engedd el magad, ernyeszd el az összes izmod, mintha aludni akarnál, vagy kényelmesen napozni. Úgy kevésbé érezni. Bátorság!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!