Túl nagyok a melleim. Mit tudjak csinálni?
14 éves lettem decemberben.11 évesen megjött a menszem.Szerintem túlfejlett vagyok és kissé túlsújos is vagyok.Csúnya vöröses csíkok jelentek meg 12 éves koromban a combomon és az oldalamon,a csípőmön.Nem szeretem a testem,mert halamasak a melleim és vastagabbak a labaim mint az atlagosak.85/B-s melltartót kell hordanom.Sokszor fáj is a hátam ez miatt.Sajnos a fiúk a "hátam mögött" cikiznek.Szerintetek més nőni fognak?Lehet valahogy azt a latvanyt kelteni,hogy kisebbeknek nézzenek ki a melleim?
Ja és lányok!!!,ne szomorkodjatok,ha nincs melletek...nem túl jó érzés.
Melltartóban széles választék van, ami segíthet,de hogy melyik állna jól ami jobban összefogja?,-azt látni kellene-érdemes az üzleti eladótól segítséget kérned,ahol vásárolni szoktál,ők ebben a profibbak.
Azok a fiúk,akik most cikiznek, 2 év múlva majd loholnak utánad-épp abban a korban vagy amikor a lányok többségében értelmesebbek,a fiúk pedig még többségében gyerekesek,de ez hamarosan változni fog-bőven meg fogsz még lepődni szerintem.
Később,ha már felnőtt leszel és nagyon zavar,létezik úgynevezett mellplasztika,amivel kisebbítheted,de addig még szerintem változni fogsz bőven-magasság,arányosság tekintetében még van pár éved,várd ki a végét.
Szerintem ne aggodj a melled miatt! Nekem is nagy van, sőt nagyobb mint a tiéd. 95 E. A betűk jelzik a kosár méretet.
Pár év múlva nagy hasznodra lesz, hidd el nekem. Mikor minden fiú utánnad megy majd. Lesz miből válogatnod.
Olyan ruhákat is felvehetsz amiket a kismellűek nem.
Időnként én is nézem, vajon hova növesztették a mellüket!
Szóval szerintem örülj, ezt üzeni neked egy sorstársad.
Hat a mellekrol csak annyit, mindenki azon parazik, hogy most nekifog tornaszni es a melleinek annyi.
Es ez sajna igy is van, le megy a mellekbol. Szoval torna, szerintem ez jo lenne neked. Sok sikert :)
A mellméretünk öröklött dolog,ez ellen sajnos nem tehetünk,olyan amilyen.Az is valószínű,hogy nőni fog még,hiszen csak 14 vagy,vannak lányok ebben a korban akik még most kezdenek fejlődni.Én sem mondom,hogy örülj neki,mert biztos nagyon kényelmetlen tud lenni,de egy jó melltartó sokat segíthet.Próbáld meg elfogadni magad,akkor mások is elfogadnak,és ne aggódj vannak férfiak akinek a nagymellű nők tetszenek.Arra viszont tényleg figyelj oda,hogy ne hízz el nagyon.Ez is függ persze alkattól,de a táplálkozástól mozgástól is,ezért valamit tehetünk.
Szerintem szép tud lenni egy molett nagymellű nő is,az összkép a lényeg,van akinek kifejezetten jól áll ez.
A lényeg,hogy mindenképpen légy harmóniában magaddal.
Sok sikert,üdv
Szia! Együtt érzek Veled. Nekem 75/D mellméretem van. Nyugodtan sportolj, bármit, de mindig hordj sport melltartót, én a Nikeban találtam megfelelőket. Fontos, hogy mndig jól tartó melltartót hordj a mindennapokban. Leginkább az úszást tudom ajánlani, nekem ez bevált, mert erősíti a mellizmokat, és hiába nagy a melled, nem fog lógni, vagy legalábbis nem olyan korán. Hordj v-kivágású felsőket, ez optikailag kicsinyíti a melleket, és kerüld a garbót, mert az sajna nagyítja.
Én most a mellkisebbítő műtétre spórolok, de én már 23 vagyok. Neked ezzel még várnod kell. Ne érts félre, nem akarlak rávenni erre, de ha végképp nem tudsz kibékülni a méreteddel akkor marad ez a megoldás. Nekem nagyon súlyos hátfájást is okozott.
nekem is kb akkorak mint neked, mondjuk nekem 18 eves koromra nottek igy meg. xtem orulj neki. amiota ekkorak lettek mki csak bamulja es dicseri oket ;) 2-3 ev mulva te is irto buszke leszek rajuk, hidd el ;)
viszont ez teged most nem vigasztal ugyh xtem vagy fogadd el magad vagy hordj bovebb polot. azok a melltartok amik felfele hosszabbak kicist "szetteritik" a mellett igy optikaliag kisebbnek tunhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!