12 éves leszek és a melleim iszonyat nagyok:Smit tudnék csinálni?
szia pontosan mekkorák?
különben megértelek, nekem is nagy volt 12évesen(80C) és persze hogy az ilyen lányokat inkább csak úgy nézik meg, most átlagos mellem van(fogyózások) és ez kényelmesebb is.
Szerintem nyugodtan fogyózz, persze ha nem 40kiló vagy, de gondolom nagy mellekkel csak nem. Én is 11évesen kezdtem a fogyózást:) És kisebb nagyobb szünetekkel csinálom.
Jah és ne úgy csináld hogy semmit se eszel, ha gondolod írj privit, leírom hogy én miket szoktam.
Figyelj!Én ugyanígy voltam vele.Most 17 vagyok.Akkoriban engem is zavart,h folyton a mellemet mondják..gondolom tudod miről beszélek.A sportolás az jót tesz neki!Nem biztos,h kisebb lesz,de szebb alakja lesz,az tuti!Ja,és sportoláshoz vegyél fel sportmelltertót!Vegyél fel melltartót,de ne nagyon szivacsosat,csak ami jól tart.Am rájöttem:ha a fiúk megnézik a melledet,az nem azért van,mert csúnyának hiszik!Később nagyon fogsz neki örülni!Ahogy most én is!Remélem tudtam segíteni!
ui.:ha egy lány csúnya,de nagy mellei vannak,a pasiknak ez nem sokat ér.De ha a lánynak nagy mellei vannak,és szép is,akkor nézik csak meg.Ebből gondolom nem vagy csúnya!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!