Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 éves leszek és a melleim...

12 éves leszek és a melleim iszonyat nagyok:Smit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
szinte már akkorák mint a 14 éves uncsimnak:Smit csinálhatnék vele?ha sportolnék akkor menne le belőleű?
2009. júl. 27. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen alkat vagy. De a sport sosem árt. De lehet, hogy az sem segít. Ilyen alkat vagy. Fogyókúránál is szokott mellből lemenni, de te még ahhoz túl fiatal vagy, úgyhogy inkább válassz valamilyen sportot.
2009. júl. 27. 11:17
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
sztem szimplan orulj neki, sok ferfi szereti, ha egy nonek van melle, kesobb hasznodra valhat, addig meg olyan sportot valassz, amihez nem kell mellizom, igy az nem fog tovabb erosodni
2009. júl. 27. 11:19
 3/12 A kérdező kommentje:
bocsi de engem nem érdekel h később örülni fogsz...duma mivel egy fiú ne a mellem után menjen...
2009. júl. 27. 11:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Én 13 leszek és szintén nagyok, vannak mellkisebbítő melltartók...mást nem tudok
2009. júl. 27. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:

szia pontosan mekkorák?

különben megértelek, nekem is nagy volt 12évesen(80C) és persze hogy az ilyen lányokat inkább csak úgy nézik meg, most átlagos mellem van(fogyózások) és ez kényelmesebb is.

Szerintem nyugodtan fogyózz, persze ha nem 40kiló vagy, de gondolom nagy mellekkel csak nem. Én is 11évesen kezdtem a fogyózást:) És kisebb nagyobb szünetekkel csinálom.

Jah és ne úgy csináld hogy semmit se eszel, ha gondolod írj privit, leírom hogy én miket szoktam.

2009. júl. 27. 13:17
 6/12 A kérdező kommentje:
hát inkább nem fogyózok mert csak 41 kiló vok...
2009. júl. 27. 16:19
 7/12 A kérdező kommentje:
más ötlet??szerintetek a sportolás jó??nektek bevált??mert én még néha strandra sem akarok ezmiatt menni...mert mindenki csak bámulna...:S
2009. júl. 27. 16:22
 8/12 anonim válasza:
Ezen ne aggódj . Majd ha kinősz a fűből (bocsi) , akkor örülni fogsz neki . Azt meg ne mond már hogy normálisnak tartod hogy tizenévesen nem eszel semmit meg diétázol . Ne legyél már hülye könyörgöm .
2009. júl. 27. 21:08
 9/12 A kérdező kommentje:
már bocs de én irtam ide vhova diétát???hmm??
2009. júl. 27. 21:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Figyelj!Én ugyanígy voltam vele.Most 17 vagyok.Akkoriban engem is zavart,h folyton a mellemet mondják..gondolom tudod miről beszélek.A sportolás az jót tesz neki!Nem biztos,h kisebb lesz,de szebb alakja lesz,az tuti!Ja,és sportoláshoz vegyél fel sportmelltertót!Vegyél fel melltartót,de ne nagyon szivacsosat,csak ami jól tart.Am rájöttem:ha a fiúk megnézik a melledet,az nem azért van,mert csúnyának hiszik!Később nagyon fogsz neki örülni!Ahogy most én is!Remélem tudtam segíteni!

ui.:ha egy lány csúnya,de nagy mellei vannak,a pasiknak ez nem sokat ér.De ha a lánynak nagy mellei vannak,és szép is,akkor nézik csak meg.Ebből gondolom nem vagy csúnya!:)

2009. júl. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!