1 hónapja kezdődőtt. Pontosabban hetvégén lesz 1 hónapja. Sűrűn kell pisilnem. Először betudtam egy kis felfázásnak. De utána pár nap múlva,elkezdett ilyen fehéres-sárgás folyásom is lenni,amit olvastam hogy húgyúti fertőzés. Vettem rá Valurinál maxot,semmit nem hatott.Sűrűn kell járnom mosdóba,plusz erős inger,fáj. A munkahelyen mértem az időt,20 perc alatt 2szer voltam kint pisilni. Gyógyszertárban ajánlottak tőzegáfonyát,azt szedem egy hete, de semmi hatás,semmi javulás. Éjszakánként rendszeresen,2 óra körül mintha belenne állítva a testem,hogy mindig ebbe az időbe,felébredek. Elmegyek mosdóba,és onnantól aludni nem tudok,olyan erős viselési ingerem van. Neurológiára,jövőhónap végére kaptam időpontot. 21 éves lány vagyok
szept. 25. 02:36
1/6 anonim válasza:
A neurológia hogy jön ide? Beutalót ki adott? Felfázásra a háziorvos is ír antibiotikumot, de a folyás már nőgyógyászati vizsgálatot is indokol.
szept. 25. 02:41
2/6 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban mondták hogy oda javasolt
szept. 25. 02:46
3/6 anonim válasza:
Talán urológiát mondtak. De felesleges elsőre oda menni, a háziorvos is tud antibiotikumot írni, meg tanácsot adni.
Szerintem még a nászutas hólyaghututról lenne érdemes olvasgatnod.
szept. 25. 05:11
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg nephrológiára gondolt a kérdező, az foglalkozik a vesével.
Én elsőkörben háziorvohoz mennék vizeletmintával, kapsz antibiotikumot, mellette szépen elmész nőgyógyászhoz is mert a hüvelyi folyás már nem húgyúti fertőzés, hanem kezelendő nőgyógyászati probléma.
Ha a tünetek a kezelések után is fennmaradnak, akkor mehetsz tovább nephrológiára, habár jó ha időben kér az ember időpontot, tuti ide is hetekbe telik bekerülni államiba.
Ha pedig tényleg neurológiára kaptál időpontot, akkor azt mondd le mert az az idegrendszereddel foglalkozik, ki fognak röhögni ha odamész egy felfázással.
szept. 25. 06:16
5/6 anonim válasza:
Háziorvos, urológia. Ez a sorrend számodra. Antibiotikum nélkül hosszú és fájdalmas lesz a gyógyulás. Neurológia teljesen más terület. Jobbulast.
szept. 25. 06:23
6/6 anonim válasza:
Neurológia??? Te valamit félreértettél. Urológia lesz az.
Erre már antibiotikum fog kelleni. A tőzegáfonya jó, de inkább megelőzésnek. Azt szedd kúraszerűen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!