Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim kelyhet, mosható betétet...

Intim kelyhet, mosható betétet vagy mosható menstruációs bugyit kellett már kidobnotok szemetesbe?

Figyelt kérdés

A mosható/újrafelhasználható menstruációs eszközökkel jártatok már úgy, hogy a szemetesben landolt valamiért?

Mi volt az oka? Elhasználódott, tönkrement, vagy csak szimplán nem vált be és nem volt kinek elsózni?

Még annyi, hogy ha szimpla elhasználódásról van szó, hány évet bírt ki?

szept. 20. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Mondjuk azt nem is értem, hogy lehetne nem bevált menstruációs eszközt "elsózni". Használtan??????

Amúgy bugyi. Nálam nem sokáig tartott, mert eleve kézzel kellett mosni. Ez ugye nem valami guszta, plusz amellett, hogy foltos marad, nem is éreztem valami higienikusnak így.

szept. 20. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Szabad tudni, melyik márkával jártál így?

szept. 20. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Bamboozy
szept. 20. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy redy bugyim elszakadt. Amúgy van 14 és csak egyetlennel, egy masik fazonnal volt ez.

4 év után 2 flow elkezdett átázni de azokat nem dobtam ki, otthonra használom éjszakánként pl mert alig ázik át de utcára már nem hordnaám.

Amúgy sosem cserélném le a menstruációs bugyit semmi másra

szept. 20. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Sose dobtam ki egy menstruációs bugyit sem. 11 db Thisisredy van a birtokomban. Nagyjából 1,5 éve.
szept. 20. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
1-2 évet bír a mosható betét utánna kifoszlik és kidobom..N
szept. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!