Bélendometriózistól lehet friss piros vér a székletben?
Jobb oldalon köldök körül fáj a hasam és kemény.
Azt vettem észre, hogy menzi előtt már jelentkezik a vér székletben, ma jött meg és a vér egyre több.
Húgyhólyagom is fáj és azt érzem, hogy állandóan pisilnem kell.
Utana olvastam az endimetriozisnak és sok tünet egyezik, szex közben fájdalom néha csak úgy begörcsöl ott lent szinte nem tudok ülni se, fájdalmas menzi.
Még nem vizsgáltak ki, gasztroenterológushoz kaptam beutalot.
Akinek ilyen betegsége van, milyen a vér a székletben csak menzi előtt, alatt fordul elő ? Milyen más tüneteitek vannak?
Szia
Ma voltam, egyenlőre rost mentes diéta, lesz tükrözés.
De gyanakszok a crohn betegségre, mivel családban van
Ugyabb fejlemény, megjott a menzim, nagyon sok vér volt a székletemben, vizeletemben is vér van.
Már szedültem, bevittek kórházba.
Teljesen bevoltam pánikolva, mert itthon csináltam m2pk széklet tesztet, ami pozitív lett, mondom tuti beldaganat.
Elmondtam mindent a gasztronak,megnyugtatott, hogy minden véreredményem kiváló, ha valami lenne mutatná. Mikor elmulik mezni tükrözés, de azt mondta endo lesz.... De nagyon nehezen nyugszok, meg h nem e béldaganat, csak 30 éves vagyok 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!