Első két nap normális menstruáció. Második nap végétől barna színű kevesebb menstruáció. Mi lehet? Mitől lehet? Normális időben jött meg, nem késett
Figyelt kérdés
Várt mensi volt.jún. 22. 07:41
1/8 anonim válasza:
Normális. Neked gyengébb. Nekem se egy brutális mennyiseg szokott távozni, tedd össze a két kezed, hogy ennyivel letudod te is.
2/8 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Hány éves vagy? Máskor is ilyen? Mióta menstruálsz? Van valamilyen belgyógyászati problémád? Előtte is barnázol? Hány napig tart összesen?
3/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt az hogy masodik nap utan mar barnaztam. Mindig 6 napos a mensim es most is annyi lesz ahogy eszre veszem. 17 eves vagyok. 4-5 eve menstrualok. Cukorbeteg vagyok.
jún. 22. 09:45
4/8 anonim válasza:
Én is diabos vagyok, most ebben a rohadt melegben nekem sem úgy jött meg, ahogy általában szokott. Várj még pár ciklust, lehet egyszeri alkalom.
5/8 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm. Talán csak a sok stressz meg a meleg zavart be. Terhességtől való félelmem van
jún. 23. 03:16
6/8 anonim válasza:
Hát ha attól tartasz akkor inkább vegyél a terhességi tesztet. Az a biztos. Az utolsó szex utáni 16. - 18. nap már biztosan nem vagy az ha a teszt negatív és biztos az vagy ha mégis pozitív.
Jövőre tekintettel azért azt javaslom, hogy ha nem szeretnél még gyereket inkább keress fel egy nőgyogyasz szakorvost és kérj fogamzásgátlót vagy használj óvszert.
7/8 A kérdező kommentje:
Itt az a zűr hogy szűz vagyok és nem csináltuk a párommal. Ezért nem értem
jún. 23. 19:29
8/8 anonim válasza:
Hjaa, értelek. Hát nézd, ha nem jutott beléd (a hüvelyedbe) spermium akkor nem lehetsz terhes.
Szóval ezen akkor kar aggódni. De amúgy az sem lenne rossz gondolat, hogy ha elmennél tényleg egy nőgyógyászatra.
Az a baj a cukorbetegséggel meg az összes ilyen szénhidrát anyagcsere zavarral, hogy okozhatnak pl pcos-t ami okozhat csomó kellemetlen tünetet. 1es típus vagy amúgy? (Gondolom az vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!