Albiba mensi bajokat hogy intézitek mások előtt 🤯???
Nekem elég sok van, átázom, véres fenékkel nem megyek ki a szobából. De van hogy le is csöppen a vér (itthon teszek oda valamit de ott előttük ilyen dolgokat nem csinál az ember).
Ha egyszer átáztál, azt ki kell mosni. Viszont a beleszáradt vér nem jön ki könnyen, otthon órákig áztatom. Most ott ezt sem tudod megtenni. Hogy hagysz előttük véres bugyit?
2 lány és 1 pasi lenne a lakótárs (pasi külön szoba, lányokkal együtt vagyok)
Hat évig voltam kollégista, aztán öt éve albérletben mindkét nemű lakótársakkal és még valószínűleg lesz pár év, és új lakótársak is, mielőtt megengedhetnék magamnak egy saját lakást. Minél előbb vállalja fel és hozza szóba valaki azt, hogy amúgy vannak olyan testi funkciói, amik nem feltétlenül kellemesek, annál könnyebb lesz mindenkinek fesztelenül mozogni az otthonában, elmenni szarni úgy, hogy mások közben mászkálnak a folyosón, meg nem szégyenkezni azon, hogy jaj, átáztál és most mi van, ha meglátnak vérfolttal a sejhajodon. (Elárulom amúgy, semmi, a lányok pláne tudják, mi ez, de a fiúk is jó eséllyel laktak együtt az anyjukkal, lánytestvérükkel. Nekem még egy férfi lakótársam se akadt ki azon, hogy menstruálok, és az ezzel járó dolgokon, sőt, kifejezetten kedvesek voltak, volt, aki elmondta az anyukája, nővére, barátnője praktikáit). Semmi nem fog történni, ha kiviszed a bugyidat kimosni a csap alatt, akkor se, ha beáztatod, akár a fürdőben, letakarva az edényt, lavórt egy ronggyal, akár az ágy, íróasztal alatt. A lényeg, hogy ne bukjanak fel benne a lakótársaid.
Egy vízálló matracvédőt mindenképp javaslok beszerezni, nem csak az éjszakai átázás miatt, egyébként is praktikus, ha pl. az ágyon ülve akarsz meginni egy csésze teát, és kiborul. Nem kell a komplett matracot szárítani, elég lehúzni és kimosni a matracvédőt. Az esetleges vérpöttyökre meg hideg víz+mosószóda jött be nekem. Áztatni sem kell, kijön egyből, dm-ben párszáz forint.
Azért kicsit már elvagyunk szállva... Jó, hogy már nem mindent is kombóba tegyen fel meg be... Pelenka mensi bugyi, tampon, kehely, intim betét meg bugyolálja még be magát sínadrágba nem?
Előfordul igen, hogy átázik valaki,de az azért van , mert nem megfelelő méretű akármit használ vagy rossz a minősége.
Keress megfelelőbb darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!