Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Albiba mensi bajokat hogy...

Albiba mensi bajokat hogy intézitek mások előtt 🤯???

Figyelt kérdés

Nekem elég sok van, átázom, véres fenékkel nem megyek ki a szobából. De van hogy le is csöppen a vér (itthon teszek oda valamit de ott előttük ilyen dolgokat nem csinál az ember).

Ha egyszer átáztál, azt ki kell mosni. Viszont a beleszáradt vér nem jön ki könnyen, otthon órákig áztatom. Most ott ezt sem tudod megtenni. Hogy hagysz előttük véres bugyit?

2 lány és 1 pasi lenne a lakótárs (pasi külön szoba, lányokkal együtt vagyok)

szept. 2. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem normális dolog, hogy átázol, meg kell tudni oldani, ha annyira durva, nőgyógyászhoz kell menni. Dolgozni hogy fogsz?
szept. 2. 08:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Rengetegen átáznak, mi az hogy nem normális?? Légyszi csak nők kommenteljenek.
szept. 2. 08:57
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha rengetegen átáznak, miért szégyelled?
szept. 2. 09:07
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Legnagyobb tampon + legnagyobb betét és tuti nem ázol át 🤷
szept. 2. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Nagyobb betét használat és tampon is akár egyben.

Mondjuk az tényleg érdekes helyzet, ha még le is csöppen betéttel.

Valamint órákig meg nem kell áztatni, amint észreveszed, hogy baj történt, hideg vízzel gyorsan átdörzsölöd és egyből kijön, utána már csak meg kell száradnia.

szept. 2. 09:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Este ha melléfolyik szerinted észreveszem? Nem, segítek. Reggelre beleszárad.
szept. 2. 09:56
 7/12 Metionin ***** válasza:
Hát figyelj, én 8 évig voltam kolis, ahol 3-an osztoztunk egy szobán, a folyosón volt közös zuhanyzó és wc, ha valaki így járt, simán beáztatta a zuhanyzóban. Az albiba veszel egy lavórt, beáztatod magadnak a szobában, betolod az ágy alá vagy letakarod a lavórt egy törölközővel (a kolisok nálunk így csinálták), nem hiszem, hogy a szobatársad aki szintén lány és tudja mi az, nézegetné.
szept. 2. 10:05
 8/12 A kérdező kommentje:
7: Ilyen válaszkra vagyok kíváncsi, hogy más hogy csinálta. :)
szept. 2. 11:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha ennyire durva, éjszakéra használj Pants bugyit. A Tena már gyárt olyat, ami szinte úgy néz ki mint a rendes bugyi.
szept. 2. 11:15
 10/12 anonim válasza:

Nagyon ajánlom a menstruációs bugyit. Én nagyon idegenkedtem tőle, de kipróbáltam éjszakára, jó kis cucc, kényelmes. És ebben bem fogsz átázni jó eséllyel, de ha még így is aggódsz, rakhatsz bele egy plusz betétet. Nappalra is jó biztonsági háló tampon mellé. Elvileg amúgy két extra nagy tamponnyi vért felszív egy ilyen bugyi, ha ennél többet vérzel éjszaka vízszintesben, lehet tényleg megérne egy kivizsgálást a dolog.

Vérfoltra: hideg víz + mosószer kombóval nekem a már megszáradt vérfolt is simán kijött. Szóval ahogy észreveszed, egyből a csap alá, 1 perc alatt kidörzsölöd belőle, és akkor már csak szárad valami, nem látják miért. A mensis bugyit ugyanígy csinálom, ahogy leveszem, a csap alatt kimosom gyorsan, aztán megy mosásba a többi cuccommal.

szept. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!