Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan intézitek friss kapcsolatban a wc ügyeket?
Figyelt kérdés
Engem nagyon frusztrál, hogy meghallja, megérzi, stb.jún. 11. 10:01
1/13 anonim válasza:
Hangszigetelés és szagelszívó. Vagy bent tartjátok :D
2/13 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, mindenki jár wc-re. Ezen izgulni annyira felesleges, mint szódás a lovát...
3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan feszengenek is emiatt.
jún. 11. 11:00
4/13 anonim válasza:
Én ugyanúgy intézem, ahogy bármikor máskor - a WC-n, csukott ajtónál.
Nincsenek bélbajaim, így semmi különöset nem kell hallania. Ha meg beteg vagyok és hasmenésem van, akkor az a legkisebb bajom, hogy mit hall a másik :D
5/13 A kérdező kommentje:
4- és a szag? :D
jún. 14. 16:50
6/13 anonim válasza:
nem tudom, de én friss kapcsolatban sosem töltöttem annyi időt egy csajommal se, hogy egymásnál kelljen nagywczni. nyilván más, ha hasmenése lesz az embernek. meg gondolom friss kapcsolatban nem költözöl oda 3-4 napokra a párodhoz.
7/13 anonim válasza:
Én az elején úgy jártam WC re hogy raktam a WC be papírt a hang miatt , vittem magammal parfümöt közben fujkáltam és ablakot nyitottam ..de azt tanácsolom inkább legyetek önmagatok már az elején mert később nagyon nehéz lessz elengedni magatokat , ezt tapasztaltam mert én még mindig vissza tartom ha esetleg szellentenem kell a párom előtt már az 5. év után, és nem kellemes mikor kapsz egy olyan hasi gorcsot hogy felfordulna az ember a fájdalomtól , viszont WC re elmegyek nyilván mar úgy hogy otthon van ő is meg a családja … de egymáshoz nem megyünk be vagy nyitunk be …
8/13 anonim válasza:
Megfogod, lehúzod a nadrágod és mondd meg a párodnak hogy: Szívem. K*rva büdöset fogok szarni.
9/13 anonim válasza:
"Engem nagyon frusztrál, hogy meghallja, megérzi, stb."
Ezt kommunikáld felé így és meg van oldva, kakilás után meg értelemszerűen nem bújunk össze azonnal "filmezni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!