Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leptetek tovabb kapcsolaton belul, csok, simi stb?
Figyelt kérdés
1 honapja vagyunk egyutt,eddg csak a kezemet fogta es pici csok volt. Vagynek ra hogy ramenosebb legyen kicsit. Nem tudja h mar nem vagyok szuz, lehet ezert ilyen óvatos?jún. 5. 07:29
1/9 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 evesek vagyunk, azt nem irtam.
jún. 5. 07:30
2/9 anonim válasza:
Haverom 9 hónap után csókolózott először. Szerintem nem kell sietni ezzel, majd ha ő is készenáll!
3/9 anonim válasza:
"Vagynek ra hogy ramenosebb legyen kicsit." - Ezt simán elmondhatod neki.
5/9 anonim válasza:
Én első két kapcsolatban nem léptem tovább. Csak csókolózás volt.
Nem kell rögtön mindent csinálni. Ahogy érzed.
7/9 anonim válasza:
Hagyjad csak, hadd irányítson a fiú. Ha neked már nem tetszik a tempó, akkor mondd meg neki.
Minél rovább epekedtek egymás után, annál jobb, édesebb az eredmény.
8/9 anonim válasza:
Nagyon finoman a tudtára adhatod, hogy mit gondolsz, kezdeményezhetsz csókot is.
9/9 anonim válasza:
talán legyél te rámenősebb? Egyből le esne neki hogy mehet gyorsabban is a tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!