Kezdjek aggódni?
Na ide figyelj, kérdező! NEM adtam ki magamat nőnek. Te nem kérdeztél, mi vagyok. Amit csinálsz, az hazug és becsületromboló. NEM kértem képet tőled. Semmilyet. TE ajánlottad fel és arcképet adtál. Téged kell innen kinyomatni méghozzá minél előbb.
Egyúttal ezt jól olvasd el:
Felhívnám a figyelmedet a következő pontra, amely a gyk felhasználási feltételei között megtalálható, és a regisztrációddal ezt el is fogadtad:
(d) Tilos személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.
Ennek megfelelően a válaszod jelentve lesz. A személyi levéltitok megsértése pedig tilos!
Van itt egy mensifétises pasi, aki rendszeresen kiteszi a mensis kérdéseit, dajkamesékkel, aztán odaírja hogy 16/L
Néha azon bukik le, mikor más kérdésénél más életkort (vagy nemet) ad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!