5 napja késik, kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
5 napja késik a menstruációm és folyamatosan görcsöl a hasam, olyan mint mielőtt megjönne de egyszerűen nem tud. Semmi tipikus terhességre utaló tünetem nincs(pl hányinger, fáradékonyság...)
Rendszeres a szexuális életem, minden alkalommal használtunk óvszert, soha nem szakadt ki.
Lehet, hogy csak a vizsgaidőszak miatt?
(kicsit stresszes, de eddig az összes jeles lett :)) )
18/L
2021. dec. 12. 15:47
1/10 anonim válasza:
Igen, a stressz is közre játszhat.
2/10 anonim válasza:
5 nap késés után még sehol sincsenek a terhességre jellemző tünetek.
3/10 A kérdező kommentje:
Az közrejátszhat hogy mostanában csak 2x eszem naponta (eddig se voltam egy nagy étvágyú, mostanság meg pláne) és viszonylag keveset (5 órákat) alszom?
2021. dec. 13. 14:36
4/10 anonim válasza:
Nekem az előző havi mensim késett 5 napot, pedig nem szokott ilyet…ugyanígy görcsölt is közben, végig az érzés, hogy “na megjön”. És végül a késés 5. napján megjött. Nekem is szerintem a stressz okozta főleg. Úgyhogy ha semmi esélyt nem érzel/látsz a terhességre, akkor valszeg megfog jönni.
5/10 A kérdező kommentje:
Óvszert nyilván az első perctől használtunk/1x sem ment el bennem, nem szakadt ki szóval terhessége nem sok esélyt látok. Csak aggasztó nagyon hogy ennyit kesik bár miota megkaptam a 2 oltast volt hogy 15 napot is kesett
2021. dec. 14. 13:32
6/10 anonim válasza:
Szabályos ciklusnál is megesik ritkán akár egy vérzés kimaradás is. Nekem már kétszer megesett, hogy 2 hetet késett. 5 nap késés még semmi.
7/10 A kérdező kommentje:
Mostmár 8 az az 5 nap😟
2021. dec. 15. 00:54
8/10 anonim válasza:
Vegyél terhességi tesztet szerintem
Ha negatív akkor legalább ki tudod pipálni hogy nem vagy terhes
Felhívod a nőgyógyászod és elmondod mi a helyzet
Vagy kivárod míg megjön magától
Egyszer előfordult nálam is hogy kimaradt 1 hónap de aztán többet soha
9/10 A kérdező kommentje:
Stabil negatív a teszt, de meg mindig nem jott meg🥲
2021. dec. 18. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!