Megvonasos verzes helyett barnas folyas. Kezdjek aggodni?..
Sziasztok!
Mar tobb mint 1,5eve szedek fogamzasgatlot, altalaban a 2-3.napon mindig rendszerint meg is jott a verzesem a mentes heten. Tudni kell hogy nekem a fogamzasgatlo mellett is mindig eros verzesem volt.
2honappal ezelotti mentruaciomnal tapasztaltam hogy szinte vegig csak barnas folyasom volt , de mult honapban megint eros verzesem.
A parommal megszakitassal is vedekezunk a gyogyszer mellett mindig nagyon figyelunk. A gyogyszert rendesen szedtem kihagyas nelkul
Most viszont mar az 5.mentes mapon vagyok. Tegnap azt hittem vegre megjott mert volt egy halvany rozsaszin, barnas folyasom
Mara viszont tovabbra se erosodott semmi soot..
Kezdjek aggodni?.. valakinek hasonlo tapasztalata?
Elore is koszonom a valaszokat
Ha szedsz gyógyszert, minek a megszakításos? Azt ugye tudod, hogy az ondó előváladékától is simán lehetnél terhes!
A barnázás pedig azt jelenti, hogy kicsit besokalt a szervezeted a gyógyszertől. Én is így voltam vele, mint ahogy te. Vagy gyógyszert váltasz, vagy nem szeded, de akkor óvszerrel védekezzetek, ne pedig a kőkorszaki megszakításossal.
Tisztaban vagyok vele, hogy attol is lehet teherbe esni!
Azert alkalmazunk megszakitast is mellette mert en igy erzem komfortosnak es 100%ban biztonsagosnak.
Mindenkeppen valtanom kene gyogyszert, vagy idovel visszaall a helyzet a regire?
Nem szivesen valtanek gyogyszert mivel ez hala eg be valt es semmilyen mellekhatast nem tapasztaltam.
Csak egy het mulva tudtak idopontot adni. Mindenkepp elmegyek de szerettem volna tudni mas velemenyet is hatha nyugtat kicsit
Ertem hogy lehet mellekhatasa, de nekem ez most a mentes heten van mikor tenylegesen megkellett volna jonnie. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!