Ha a vendégségben ahol vagyok, nincs a wc-ben kuka, hova dobjam a használt betétet?
Szóval most a páromnál vagyok egy hetet, és most jött meg a menzeszem. Ő a családjával lakik. Van egy kamaszkorú húga és egy anyja, szóval ők el tudják intézni valahogy. Megkérdezni nem akarom őket, az ilyen téma nekem mindig kínos volt valamiért. Mikor ki kell cserélni, akkor én bemegyek a párom szobájába és abba a kukába dobom ki. Nem hiszem, hogy ők lehúzzák a wc-n, annyi mennyiségtől szerintem már eldugult volna a wc. Ti ezt hogy oldanátok meg?
(Hogyha várnak rám a wc előtt, akkor nem mindig tudom hova rakni, amíg bemegyek a szobába, így van, hogy észre veszik, ilyenkor elég égőnek tartom)
Másnál is volt már ilyen, ahol tényleg csak pár órát/ 1 napot vagyok. Olyankor inkább halogatom, csak hát nem mindig jó ötlet...
Kérdező, ezen semmi szégyellnivaló nincs, nyugodtan dobd a konyhai, vagy bármelyik másik kukába. Azt írod, a barátod húga is kamaszkorú, ebből következtetve gondolom felnőtt emberek vagytok. Nem 13 évesek. Valószínűleg a párod is tudja, meg nyilván az ő anyukája, lánya is. Nincs ebben szégyellnivaló.
Amúgy betét helyett megpróbálhatod az intim kelyhet is, azzal ilyen szempontból kevesebb a probléma, hiszen csak kiöntöd a WC-na tartalmát, kiöblíted, és visszahelyezed. És a cikus végén, otthon kifertőtleníted. Nem keletkezik hulladék, nem is fog senki se tudni róla, hogy megvan a havid. De mondom, ez nem egy szégyellnivaló dolog. Nem kell mutogatni, hanem csak faarccal kezelni.
Ezt már legközelebbre írom, mert 1 hét eltelt azóta, végül mit csináltál amúgy, hogy oldottad meg?
Btw, itt legalább hellyel-közel normális válaszok jöttek, nem úgy, mint pár hónapja egy másik, használt tampont hazahordó kérdezőnél, ahol még adták is alá a lovat, hogy hát igen, vendégségben nem illik ilyet a vendéglátó kukájába dobni, sőt, még nagyWC-re elmenni sem...
Úgy oldottam meg, hogy rendesen becsomagoltam wc papírba, majd bementem a páromhoz, kidobtam ott, visszamentem kezet mosni, aztán le volt tudva. Csak ezt a macerát nem szeretem. Főleg ha mondjuk át is ázok...
Az intim kehely jó ötlet, de nem igazán értem mit-hogyan kell vele csinálni. Még tampont sem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!