Lehet belőle baj, ha reggeltől kora estig ugyanazt a betétet használtam?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt, reggel betettem egy éjszakai, nagy méretű Libresse betétet, viszont majd egész nap ugyanaz volt rajtam, csak kb. 18 óra körül cseréltem le. Így is csak kb. kétharmadáig telt meg.
Kérdezem, mi lesz akkor, ha napközben sem cserélek, csak reggel, meg este? Lehet belőle valami baj?
júl. 23. 17:37
1/6 anonim válasza:
Igen, lehet belőle bakteriális hüvelyfertőzésed. Úgy ennyi.
2/6 anonim válasza:
Kb a vilagon semmi. Ugyanúgy működik, mint pl a menstruációs bugyi, azt se cserélgeted, rajtad van egész nap
3/6 anonim válasza:
Semmi. Ha alig van már vér akkor én is ugyanazt a betétet használom egész nap.
5/6 anonim válasza:
ha azóta nincsen semmi probléma akkor nem is lesz. de erre figyelj oda legközelebb ,mert bakteriális fertőzés is lehet a vége ,vagy bőr irritáció.
6/6 anonim válasza:
Nem lehet bajod, csak kérdés, hogy a 40 fokban mennyire pl. büdösödsz (a vér hamarabb kezd bomlani).
Én nyáron hülyét kapok a betéttől, és 3-4 óránként cserélem, mert "befülled".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!