Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a vendégségben ahol vagyok,...

Ha a vendégségben ahol vagyok, nincs a wc-ben kuka, hova dobjam a használt betétet?

Figyelt kérdés

Szóval most a páromnál vagyok egy hetet, és most jött meg a menzeszem. Ő a családjával lakik. Van egy kamaszkorú húga és egy anyja, szóval ők el tudják intézni valahogy. Megkérdezni nem akarom őket, az ilyen téma nekem mindig kínos volt valamiért. Mikor ki kell cserélni, akkor én bemegyek a párom szobájába és abba a kukába dobom ki. Nem hiszem, hogy ők lehúzzák a wc-n, annyi mennyiségtől szerintem már eldugult volna a wc. Ti ezt hogy oldanátok meg?

(Hogyha várnak rám a wc előtt, akkor nem mindig tudom hova rakni, amíg bemegyek a szobába, így van, hogy észre veszik, ilyenkor elég égőnek tartom)

Másnál is volt már ilyen, ahol tényleg csak pár órát/ 1 napot vagyok. Olyankor inkább halogatom, csak hát nem mindig jó ötlet...

aug. 25. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Diszkrét helyen csere, aztán konyhai kuka. Előtte beleteszed a balatonszelet csomagolásába. Kb ennyi.
aug. 25. 14:54
 2/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
35%
Lehet venni kisebb szemetes zacskót, akár 5 litereset vagy 10 litereset, beviszed a wc- be magaddal, kiveszed, becsomagolod wc papírba, beleteszed a zacsiba és utána nagy szemetesbe kiviszed.
aug. 25. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ők is menstruálnak, szerintem nem fognak kiakadni, ha látják, hogy a szemetesbe dobod.

Ha meg annyira "ciki", akkor tedd zsebre, aztán valahol dobd ki.

Hihetetlen, hogy 2024-ben is cikinek számít a menstruáció.

aug. 25. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Konyhai kuka
aug. 25. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Konyhai kuka. Nem értem ez miért kérdés.
aug. 25. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Pároddal nem tudod megbeszélni?

Am elhiszem, hogy kínos. Nálunk nővéremnél van így. Mindig becsomagolom és úgy sunnyogok ki az udvarra a nagykukába. Félek, hogy meglátják, ha a konyhaiba dobom.

Kicsit levágós kijönni a wc-ről egy becsomagolt dologgal és a konyhába vinni.

aug. 25. 23:08
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
A múlt héten a hosszú hétvégén 4 napon át itt volt vagy 15 ember nálunk. Én rendszerint a konyhában pakoltam vagy készítettem elő a kajához a dolgokat. Igen volt aki közben a wc-ből jött a konyhai szemeteshez. Kit érdekel? Bedobta és ennyi. Miért kell ezt ennyire tabuként kezelni?
aug. 26. 06:42
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#7 nem ezzel van a gond, hanem a higiéniával.

Mi van ha tampnt hasznàl?

Kiveszi, becsomagolja. Legrosszabb esetben csak wc papírba.

Ezután leteszi mondjuk a földre, remélem. Kezet mos, remèlhetőleg.

Es ezutan megfogja a véres tampont, es caflat át a helységen a konyháig?

Nem tabu kérdése. Viszont, ha van ott másik 15 ember, ezt vegig fogja nézni. Az nm gond?

Nem tabu, de kellemetlen szerintem..

Ja es a higiéné az egy másik kérdés...

aug. 26. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:
8-as, nőj fel, pls.
aug. 26. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 én a tampont beteketem keresztben és hosszában is 4-4 "kocka" wc papírba. Nem a véres tampont fogdosom hanem a teljesen tiszta fehér wc papírt körülötte amikor kidobom. Nem is értem amit írsz. Te a véres tampont minden nélkül dobod be a szemetesbe? Szerintem az rohadt igénytelen. Nekem anyukám is mindig azt tanította hogy a betétet tekerjem fel és tegyem a tisztán kibontott betét zacskójába vagy wc papírba. És a tampon esetében is azt tanította hogy tekerjem be wc papírba és úgy dobjam a wc-be.
aug. 26. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!