Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16évesen érdekes problémák....

16évesen érdekes problémák. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
16 és fél éves lány vagyok akinek az utóbbi egy évbe iszonyatosan szokott fájni a feje. Olyan mintha vmi nyomná a fejemet. Állandóan magas a pulzusom(100-130között). Elég ingerlékeny is vagyok. Egyensúlyérzékem egyenlő a nullával ezt úgy értem, hogy sokszor bármibe hasra esek vagy csak a saját lábamba felbukok de ez így van nem tudom hány éve már...csak már eléggé idegesít. Sportolni nem sportolok csak minden nap olyan 5-10km biciglizek de ha futni kell azt nem bírom pár perc futás után már alig kapok levegőt és szédelgek, ez így van bármilyen megerőltetésnél kivétel a biciglizés(ezt se értem...). Sokszor van hangulatingadozásom. Egyik pillanatba mindenen besértődök másik pillanatba pedig nevetek egyfolytában. Szorongani nem szorongok és mindenkivel jóba vagyok de ha kihívnak pl felelni rögtön kiver a víz és elkezdek izzadni és nem érzem jól magam a bőrömbe. Ha nagyon ideges vagyok mellkasi fájdalmaim vannak gondolom azért mer akkor hirtelen megugrik a pulzusom. De nem értem mért vannak ezek a problémáim. Voltam háziorvosnál de ő csak azt mondta, hogy sokat idegeskedek mostanában és azért van tehát pihenjek. De az utóbbi 2hónapba nem idegeskedek mégis megvannak ezek a "tüneteim".
2010. nov. 2. 13:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, örültem, hogy írtatok.

Remélem nincs semmi komoly nállam. Megnyugvásként holnap megyek természetgyógyászhoz bevizsgálásra majd jövőhéten új háziorvoshoz. Majd ha lesz valami fejlemény akkor írok :)

És nagyon durva, hogy neked Xanaxot írtak fel...anyukám nagyon ritkán szokott bevenni 1-et ha kibirhatatlanul ideges de őt is nagyon kiszokta "ütni", mármint úgy értem, hogy baromi beálmosodik tőle és szétmegy a feje. Egyik ismerősünk egy időbe nagyon rászokott a Xanaxra...de hálistennek leszoktatta magát!

Még egyszer köszönöm a válaszokat, és majd írok!

2010. nov. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!