Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek van rá esély?

Szerintetek van rá esély?

Figyelt kérdés
Ma megyek missed abra sajnos, és azt olvastam ha a mehszaj nyitott akor nincs szükség a tágításra a műtét előtt, ennek van esetleg valami jele hogy nyitott, vagy ezt az orvos előtte meg nézi
aug. 15. 11:33
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
De nekem ilyet nem mutatott ki a vér és macskám sincs
aug. 15. 12:37
 22/26 anonim ***** válasza:

"Citomegalovírus – a magzatot is megtámadhatja

A felnőttnek meg se kottyan, ám a magzatnak és az újszülöttnek komoly veszélyt jelent, ha rátalál a citomegalovírus."

"Ám a föntiek ismeretében megnyugodhatunk: meglehetősen ritka, hogy egy nő éppen a várandósság alatt találkozik először a citomegalovírussal."

"Friss fertőzés esetén a huszadik hét előtt a terhesség megszakítását szokták javasolni. CMV elleni védőoltás még nem áll rendelkezésünkre."

Ha 6 héttel korábban kapom a fertőzést, ma nem élne a gyermekem.

"Vérből végzett ellenanyag-meghatározással (ide ceruza) kimutatható, hogy a kismama hordozza-e a vírust, vagy frissen fertőzött. "

Nálam friss fertőzést mutattak ki. időpontra is.

"Vérből végzett ellenanyag-meghatározással (ide ceruza) kimutatható, hogy a kismama hordozza-e a vírust, vagy frissen fertőzött. Az eredmények értékelése során az orvos megállapítja, hogy lezajlott-e valaha is fertőzés, és ha igen, ez az utóbbi nyolc hétben történt, vagy azelőtt. Friss fertőzés esetén a huszadik hét előtt a terhesség megszakítását szokták javasolni. CMV elleni védőoltás még nem áll rendelkezésünkre."

aug. 15. 12:51
 23/26 anonim ***** válasza:

"Toxoplasma

A toxoplasma (Toxoplasma gondii) egy olyan parazita, mely főleg a macska ürülékén keresztül kerül kapcsolatba az emberrel."

"-Fertőzés terhességben

A terhesség első trimeszterében (első 12 hét) a fertőzés igen komoly fejlődési rendellenességeket okoz, mely legtöbbször végzetes, azaz vetélés következik be. Így terhesség ezen szakaszában felfedezett friss toxoplasma fertőzés terhességmegszakítást tesz szükségessé. "

26 hetesen is majdnem elvetéltem miatta.

aug. 15. 12:53
 24/26 anonim ***** válasza:

21 Nálam kimutatták a fertőzést.Friss fertőzést.

A macskákat nem szeretem-nincs is közelemben, nem is volt, nyers húst sosem eszek, még kipróbálás gyanánt sem.

Véletlen? Sok a "véletlen".

aug. 15. 12:56
 25/26 anonim ***** válasza:

19 első gyermeknél volt CMV fertőzés

A 20. heti, lepénylevállás-kezdeti.

Élővetélés+Missed AB+AB

Mindegyik hivatalosan igazolható.Orvosilag bizonyított.

aug. 15. 13:00
 26/26 anonim ***** válasza:
20+ Az első terhességnél a féltestvérem, és az akkori "barátnőm" volt sűrűn jelen körülöttem. Mint "idegen".
aug. 15. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!