Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek van rá esély?

Szerintetek van rá esély?

Figyelt kérdés
Ma megyek missed abra sajnos, és azt olvastam ha a mehszaj nyitott akor nincs szükség a tágításra a műtét előtt, ennek van esetleg valami jele hogy nyitott, vagy ezt az orvos előtte meg nézi
aug. 15. 11:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Ma hogy mennél, mikor reggel 07:00-re kell minden aznap műtétre várónak megjelennie?

A Missed AB-nál a nyitott méhszáj a már megindult vetélést mutatja, hogy a szervezetben elindult a folyamat, de hogy mennyi idő, az teljesen egyén függő, van akinek pár nap, van akinek egy hét, van akinek több is lehet, ezért az orvos, műtéttel segíti,hogy gyorsabbá váljon a folyamat, amit 2 db egymást követő UH eredmény alapján állapít meg az orvos. És hogy kapsz-e lamináriát, az mindig reggel dől el, a műtétre jelentkezés utáni vizsgálat fogja eldönteni. És nagyon nagyon fájdalmas zárt méhszáj esetében. Hiszen a zárt méhszáj azt jelzi, hogy a fizikális vetélés még a testedben nem indult el, ugyan a magzat már halott benned.

aug. 15. 11:45
 2/26 A kérdező kommentje:
Délután 5re kell mennem mai nap, aztán reggel végzik el a műtétet.
aug. 15. 11:47
 3/26 anonim ***** válasza:
Az UH-ot két egymástól független napon végzik, ahol ellenörzik, hogy a magzat él vagy sem.Általában 3-7 napot ad rá az orvos, ha bármilyen kétsége van. A 3 nap akkor ha a petezsák széle már mutatja a problémás magzatot. A 7 nap meg akkor amikor még van remény.
aug. 15. 11:48
 4/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem már nem volt remény, 9 hetesen voltam vizsgálaton amikor még rendben volt minden aztán az orvos azt mondta a legközelebbi vizsgálat az a 12 hetes genetikai lesz én mentem is rá nagy örömmel és ott közölték hogy 9het 3 naposan megalt a szíve és nem fejlődott tovább
aug. 15. 11:51
 5/26 anonim ***** válasza:
0%

4 Akkor azt is mondta az orvosod, hogy 9 hetes terhességben a magzat károsodott az influenza fertőzés duplikálódása miatt. Magyarul egymást követő két fertőzés okozott kárt a magzatban maradandóan. Ezért a missed AB.

Tehát nem genetikai rendellenesség, vagy összeférhetetlenség miatt.Hanem fertőzés.

aug. 15. 11:57
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
2 Ez meg fura, mert a nőgyógyászaton mindig telítve vannak és nincs arra idejük, hogy délután hívják be az embereket, akiket másnap műtenek. Még a lamináriásokat sem.
aug. 15. 11:58
 7/26 A kérdező kommentje:
Ezt nekem nem mondta az orvosom se 9 hetesen se most hogy mi történt a magzattal. Akor te honnan tudod?
aug. 15. 11:58
 8/26 A kérdező kommentje:
Már pedig 17:00ra vagyok be írva, aztán holnap délután 3kor tavozhatok.
aug. 15. 11:59
 9/26 anonim ***** válasza:

7 Van akinek alapos az orvosa, és a betegével foglalkozik, és nem lenézi, hanem a kérdésre még ha fájdalmas is, egyenesen, a legjobb tudása szerint, kimerítően válaszol, a több évtizedes orvosi, kandidátusi ismeretei, és tapasztalata alapján. Az ilyen valódi orvosból nagyon kevés futkárózik a Klinikákon, és belőlük milliószor több kellene.Nem véletlenül a földi pályafutásuk alatt ők oktatják is a jövő orvosait.

8 Sosem mondják meg, hogy mikor távozhatsz-főleg nem 15:00 órát, mest a legkorábbi időpont átlag: 18:00 óra egy Missed AB-osnál, és egy AB-nál is. 15 óra magasságában max ébredsz, és ébredósztenek az altatásból, és pedig a műtéten túl esett embereket figyelni, hogy az életszükségletes dolgaikat elvégezzék, és működnek-e mint vérzés stb. és rendszerint kezdik és 16-17 óra magasságában kapod a papírt(zárójelentést), amiben saját felelőségre hagyhatod csak el a kórházat. Egyéb iránt csak másnap reggel hagyhatnád el a kórházat.

aug. 15. 12:07
 10/26 anonim ***** válasza:
*ébresztenek
aug. 15. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!