Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek van rá esély?

Szerintetek van rá esély?

Figyelt kérdés
Ma megyek missed abra sajnos, és azt olvastam ha a mehszaj nyitott akor nincs szükség a tágításra a műtét előtt, ennek van esetleg valami jele hogy nyitott, vagy ezt az orvos előtte meg nézi
aug. 15. 11:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Azta de miért tudod nálam jobban ha nekem ezt mondták? Igen igazad van tenyleg sok mindenbe és okos is vagy tájékozodott! De nekem ezt mondták Jászberényi kórházban hogy délután 5 re menjek a tágítás miatt majd másnap délután 3 kor mehetek haza
aug. 15. 12:12
 12/26 A kérdező kommentje:
Meg miért nézett volna le az orvos? Igen lehet észre kellett volna vennie valamit ha utanna 3 nap múlva sajnos megalt a kis szíve.
aug. 15. 12:18
 13/26 anonim ***** válasza:

8 Egy egészségügyi küretnél-ahol nincs terhesség-fordulhat elő a 15 óra magasság -de szintén csak saját felelőségre, és csak akkor ha az első 2 műtétbe be vagy írva, és el is van végezve.És előre semelyik doki nem mondja, mert műtét alatt bármi történhet..

Terhesség esetén kizárt, hogy téged 15 óra magasságában kiengedjenek..

aug. 15. 12:18
 14/26 A kérdező kommentje:
Jolvan akor te biztosan jobban tudod mit az orvos aki ezt mondta nekem.
aug. 15. 12:19
 15/26 anonim ***** válasza:

12 Azt adom tovább amit én is tudok,és mondták, aztán ha akarod te is tovább adod:

Terhesség első 5-7 hetében lévő vetélés-nem missed AB-genetikai rendellenesség

8-11 hét vetélés: fertőzés,külső behatás, főleg élve vetélés alatt-létezik ilyen. Pont olyan mint ha szülnél csak kicsiben.Az UH-on látod a magzat szívdobogását, miközben a szülőcsatornában van az apró magzat. Főleg ha lepénylevállás következtében történik

12-től lepénylevállás, anyai hormonprobléma, méhszájrendellenesség

Szellemi értelemben akár okkult (rontás), akár generációs is a vetélés: generációs átok.

A vetélés alatt élő magzat esetében-kivétel nélkül okkult támadás-rontás következménye az élő vetélés.

aug. 15. 12:24
 16/26 anonim ***** válasza:

Közvetlenül szülés előtti magzati halálozás: minden esetben generációs átok következménye. Még akkor is ha a magzat nyakára van/volt tekeredve a köldökzsínór.

A lepény levállás-élő vetélés-minden esetben okkult támadás következménye.

aug. 15. 12:27
 17/26 A kérdező kommentje:
Ez hasznos volt számomra amit utoljára írtál köszönöm. De ha bármilyen fertőzés volt akor azt hogy nem vettem észre? Annyira figyeltem mindenre tényleg vagy esetleg a vérvetelbol vizeletbol nem derült volna ki?
aug. 15. 12:30
 18/26 anonim ***** válasza:

Felvázoltam számodra a fizikális, és a szellemi okait is-külön választva magzati halálozásra, és vetélésre.

Én kettő darab ilyen okkult támadást vertem vissza:

-Az egyik: 26 hetesen (akkoriban a magzatokat 27-héttől mentették meg) Az orvosom észnél volt..

Okkult támadás+CMV fertőzés is-annyira próbált biztosra menni valaki-de Isten szeme mindent lát. A magzat életbe marad, és sikerült végig kihordani a terhességet.

A másik: 20 hetesen ott "csak" okkult támadás, de mivel az illető nem tudott közel kerülni fizikálisan hozzám-így "csak" kifelől volt. Színtén végig lett víve a terhesség.

aug. 15. 12:31
 19/26 A kérdező kommentje:
De milyen fertőzés lehetett az oka?
aug. 15. 12:35
 20/26 anonim ***** válasza:

A CMV fertőzés azért volt érdekes, mert köztudott, hogy a macskákat kí nem állhatom, és Home Officeba dolgoztam, és nem igazán mocorogtam kint, sem homokozó közelében. Szóval "valahogy bekerült" a szervezetemben a vírus-de hogy nem átlag módón, ismerve az eddigi eseményeket-az tuti.

A CMV fertőzés vérből kimutatható, nekem is az egeket verte a véreredményem, és2 nap infuziós kórház volt 26 hetesen, hogy a beindult vetélésemet megtudja az orvos állítani. Sikerült neki. A férjem meg 2 napig a kórházba lakott-szó szerint a folyóson.

aug. 15. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!