Menstruacio alatt milyen pozokban aludjak, hogy biztosan ne azzak at?
Tipikus kerdes szerintem a nok 75%-ban, (nekem vegul is).
Nem tudom milyen pozban tudhatnek aludni, amiben nen azok at. Magzatpozban van hogy at azok van hogy nem, mensim alatt a hatamon alszok, de kezd kenyelmetlen lenni... Esetleg valaki tud valamilyen alvasi segitseget vagy hasonlot, amivel az alvast is meg konnyebbithetem?
Én már nappalra is éjszakai betétet használok. Volt, hogy átáztam így is, mert a vérzés egy hosszú csíkban megindul hátrafelé, aztán elfogy a betét, a bugyi meg olyan lesz.
Háton fekve én nem merek aludni ilyenkor, mert akkor megindul a vér hátrafelé és olyan lesz nemcsak a bugyi, hanem más is.
Vannak ilyen szülés utáni betétek talán, jó vastagok, azt lehet érdemes venni...meg amit első válaszoló írt, pelenkát.
Super tampon és tisztasági betét éjszakára.
Nekem ez a befutó, meg egy ébresztő csere miatt, de így sohasem ázok át.
Betétből tök mindegy, melyiket próbáltam, mindegyiknél reggelre csucsogott a vér, a mensibugyinál IS, mert oldalt kifolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!