Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 napja vérzek?! Lent részlet...

13 napja vérzek?! Lent részletezem.

Figyelt kérdés

Mielőtt megjött 2 napig volt pecsételő vérzésem (igazából ez is piros/vörös színű volt), 7 napig (szokásos) normál mennyiséggel menstruáltam, azóta minimális de folyamatos barnás, de néha rendes pirosas pecsételés tapasztalható.

Mi lehet ennek az oka?

Régen menzi előtt sosem volt, utána is csak 1 napig. Pár hónapja kezdődött ez a 2 napos "előrejelzés" most pedig végeláthatatlan ez a maszatolás... Van okom aggódni?

2024. aug. 8. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen ciklusom február/márciusban. Bár nekem a vérzés jóval gyengébb volt, mint szokott lenni. Lassan elmúlt (mindennel együtt majdnem egy teljes hónap volt), a végén még enyhén barnázgattam amikor már PMS tüneteim voltak a következő ciklusban. Négy nap teljes vérmentesség után egy iszonyatosan heves és fájdalmas menstruáció következett, de négy nap alatt vége lett és azóta is ilyesmi a helyzet, hol több, hol kevesebb fájdalommal.

Nem sokkal ezután volt esedékes az éves kontrollom, ott azt mondta a doki, hogy ha nem szed az ember lánya fogamzásgátlót, akkor előfordul, hogy a hormonszint nem mindig pont egyforma, és megesik az ilyen. Ha gyakrabban előfordul, akkor orvoshoz kell fordulni, hogy nézzen egy hormonpanelt és esetleg adjon rá valamit, ha lehet.

2024. aug. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!