13 napja vérzek?! Lent részletezem.
Mielőtt megjött 2 napig volt pecsételő vérzésem (igazából ez is piros/vörös színű volt), 7 napig (szokásos) normál mennyiséggel menstruáltam, azóta minimális de folyamatos barnás, de néha rendes pirosas pecsételés tapasztalható.
Mi lehet ennek az oka?
Régen menzi előtt sosem volt, utána is csak 1 napig. Pár hónapja kezdődött ez a 2 napos "előrejelzés" most pedig végeláthatatlan ez a maszatolás... Van okom aggódni?
Nekem is volt egy ilyen ciklusom február/márciusban. Bár nekem a vérzés jóval gyengébb volt, mint szokott lenni. Lassan elmúlt (mindennel együtt majdnem egy teljes hónap volt), a végén még enyhén barnázgattam amikor már PMS tüneteim voltak a következő ciklusban. Négy nap teljes vérmentesség után egy iszonyatosan heves és fájdalmas menstruáció következett, de négy nap alatt vége lett és azóta is ilyesmi a helyzet, hol több, hol kevesebb fájdalommal.
Nem sokkal ezután volt esedékes az éves kontrollom, ott azt mondta a doki, hogy ha nem szed az ember lánya fogamzásgátlót, akkor előfordul, hogy a hormonszint nem mindig pont egyforma, és megesik az ilyen. Ha gyakrabban előfordul, akkor orvoshoz kell fordulni, hogy nézzen egy hormonpanelt és esetleg adjon rá valamit, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!