Az ilyen vérzés az még normálisnak tekinthető vagy ez már kóros? Részletezem.
Az még nem olyan hosszú idő.Nekem az elmúlt hónapban volt problematikus menstruációm 5nappal előtte kezdett görcsölni(pedig nem szokott) amikor megjött akkor felerősödtek a görcsök, a görcsoldó nem használt ez így ment 7napig.A 2. naptól kezdve meg naponta egyszer-kétszer tenyérnyi alvadt vér lökődött ki,meg erősebb volt a vérzés is.Akkor elmentem a háziorvoshoz,aki a a tünetek alapján azt állapitotta meg,hogy felfázás okozta(már az azt megelőző napokban éreztem,hogy nehéz a vizelés,vékonycsikokban távozik és sürün kell mennem),kaptam is terápiát,azóta minden rendben.Az antibiotikumot még iszom,mert voltak baktériumok a vizeletben a kontroll alkalmával is.Ebben a hónapban nem volt erős,alvadt véres a menstruációm,normális volt mint egyébként is.Nem is tartott tovább 5 napnál.
Ha nálad ez egyszeri eset lehet az még nem ok az aggodalomra.Okozhatja felfázás, a klima változás, de az is lehet most kivételesen vastagabb volt a méhnyálkahártyád.Persze okozhatják más dolgok is(hormonok, mióma)de nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.Ha viszont ismétlődik okvetlenül fordulj nőgyógyászhoz.Ha most kicsit hosszabb amiatt se aggódj nekem múltkor hét napig tartott+ 2 nap váladékozás,de akkor is kisebb mennyiségű vér is távozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!