Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » P3-as citológia az alábbi...

P3-as citológia az alábbi részletezéssel mit jelenthet?

Figyelt kérdés

A kenet minősége korlátozott dg. értékű, mert d) zavaró gyulladás.

egyéb hámelváltozás - atypusos sejtek, nem meght. ASCUS elszarusodási zavarokkal

11 hónapos kislány anyukájaként nagyon megijedtem a ma közölt eredményemtől... :(

2014. aug. 26. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Hát valami gyulladás van
2014. aug. 27. 03:25
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Nyilván adnak rá valamilyen gyógyszert
2014. aug. 27. 03:26
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Majd menj vissza kezelésre
2014. aug. 27. 03:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyulladás miatt nem tudták rendesen meghatározni mi a helyzet így ki kellene kezelni aztán ismételni a szűrést. Illetve fontos arra odafigyelni, hogy a ciklus 20-25. napja között legyen a szűrés (ha tételezzük fel 28-32 napos a ciklusod) Tehát olyan kb félidő után egy kicsivel. Sokaknál ez is bezavarhat az eredménybe.

De elsősorban a gyulladást kell kezelni.

2014. aug. 27. 10:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak Betadin hüvelykúpot kaptam, de azt is majd csak a kenetismétlés előtt, novemberben lehet használni. Az vajon elegendő (vagy egyáltalán) gyulladáscsökkentő?
2014. aug. 27. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van bármilyen panaszod, ami fertőzésre enged következtetni? Nem átlátszó vagy/és darabos folyás, viszketés, égő érzés? Ha egyik sem, akkor lehetnek esetleg olyan baktériumok vagy/és gombák a hüvelyedben, amik nem okoznak panaszt de gyulladásos állapotban tartják a méhszájadat és emiatt mondták, hogy kenetvétel előtt használd, másra nem igen tudok következtetni, mert a betadin kúp szinte elöl mindent, ami él és mozog. (fertőtlenítő a jód tartalma miatt)
2014. aug. 27. 18:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséged! Próbálok információkat gyűjteni, mert tegnap kissé megrémültem a hírek hallatán....

Nincsenek ilyen tüneteim. Semmilyen folyásom, viszketésem nincs. Azt meg nem olvasom a Betadinról, hogy gyulladáscsökkentő lenne. Ezért nem értem. Mindenesetre kértem egy laborbeutalót a háziorvostól, hátha valami kiderül a vérképemből, vérsejtsüllyedésemből. Ha jól gondolom...

2014. aug. 27. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló volt,ecsetelte a dokim háromszor,aztán újra levette a rákszürést,az már jó volt.Ne aggódj
2014. aug. 29. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!