P3-as citológia az alábbi részletezéssel mit jelenthet?
A kenet minősége korlátozott dg. értékű, mert d) zavaró gyulladás.
egyéb hámelváltozás - atypusos sejtek, nem meght. ASCUS elszarusodási zavarokkal
11 hónapos kislány anyukájaként nagyon megijedtem a ma közölt eredményemtől... :(
A gyulladás miatt nem tudták rendesen meghatározni mi a helyzet így ki kellene kezelni aztán ismételni a szűrést. Illetve fontos arra odafigyelni, hogy a ciklus 20-25. napja között legyen a szűrés (ha tételezzük fel 28-32 napos a ciklusod) Tehát olyan kb félidő után egy kicsivel. Sokaknál ez is bezavarhat az eredménybe.
De elsősorban a gyulladást kell kezelni.
Köszönöm szépen a segítséged! Próbálok információkat gyűjteni, mert tegnap kissé megrémültem a hírek hallatán....
Nincsenek ilyen tüneteim. Semmilyen folyásom, viszketésem nincs. Azt meg nem olvasom a Betadinról, hogy gyulladáscsökkentő lenne. Ezért nem értem. Mindenesetre kértem egy laborbeutalót a háziorvostól, hátha valami kiderül a vérképemből, vérsejtsüllyedésemből. Ha jól gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!