Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye ez nem mellrák?

Ugye ez nem mellrák?

Figyelt kérdés
Lassan 19 leszek és az egyik mellemben észrevettem egy csomót. Olyan érzés, mintha porc lenne vagy valami. És ez a mellem nagyobb is, mint a másik és fáj. Jojoba olajjal szoktam maszírozni a melleim, amitől állítólag kéne, hogy nőjenek. Nem tudom ezért fáj e. Más elváltozás ezen kívül nincsen, de meg vagyok egy kicsit ijedve. Szerintetek ez mellrák vagy valami más?
2024. aug. 8. 00:05
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszát mindenkinek. Voltam nőgyógyásznál mivel visszatért a nagyon durva felfázásom és akkor már megkértem hogy nézze meg. Megtapogatta és ultrahangot is csinált. De nincsen semmi baj hálistennek
dec. 16. 10:57
 42/47 anonim ***** válasza:
OK. Köszi, hogy megírtad.
dec. 16. 12:28
 43/47 anonim ***** válasza:
Magán nőgyógyásznál voltál?
dec. 16. 20:13
 44/47 A kérdező kommentje:

#42 Nincs mit, szívesen tettem😊

#43 Németországban lakók úgyhogy nem tudom pontosan hogy privát orvos-e, de ha jól tudom magánklinika, viszont nem akarok hülyeséget mondani. Utána nézek és megírom.

dec. 17. 18:46
 45/47 anonim ***** válasza:
Akkor teljesen más mint itt Mo-n.. itt a nőgyógyász nem csinál mell uh-t :/
dec. 17. 21:37
 46/47 anonim ***** válasza:
Es vegul mit irt a papirra? Mi ez a csomo amit erzekeltel?
jan. 1. 23:04
 47/47 A kérdező kommentje:
Nem adott semmilyen papírt sajnos
jan. 6. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!