Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan dolgozzam fel hogy...

Hogyan dolgozzam fel hogy egyszer megöregszem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 16 éves vagyok, jó alakom van, szép arcom, csinos vagyok, előnyösen öltözködöm és persze rengeteg figyelmet kapok a pasiktól, fullos barátom van. De nehéz elfogadni hogy egyszer ez a szépség és ez a nyüzsgés elmúlik az öregedéssel együtt és ez borzasztó, mert most jó minden,mindenem megvan úgy hogy igazából semmi erőfeszítést nem kellett tennem, szimplán jó a genetikám.

Ti hogy fogadjátok el ezt a gondolatot?

2024. aug. 6. 08:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok. Szerintem minden életkornak megvannak a szépségei. Kérdező, még csak 16 éves vagy, nincs tapasztalatodm rálátásod ezzel kapcsolatban. 16 évesen én mindig idősebb akartam már lenni. Úgy 25 és 50 között szerintem pont jó, azok miatt az előnyök miatt, amiket írtam fentebb. Plusz ekkor még sem mentálisan, sem fizikailag nem bír lényegesen kevesebbet az ember, általában nem beteges (persze utána sem feltétlenül), stb. 50 fölött már én is inkább fiatalebb szeretnék lenni. Legalábbis most így gondolom.

De ha nyugdíjas nyanya lennék, azt is élvezném. Nem kellene iskolába, dolgozni járni. Azt csinálok, amit akarok. Piacra járnék a banyatankommal, jókat főznék, lenne egy csomó macskám, stb. Szóval én nagyjából minden korban el tudnám képzelni magam. Ha érettebb gondolkozású, tapasztaltabb leszel, lesz férjed, gyerekeid, családod, szereintem te is.

2024. aug. 7. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!