8 hetes terhes vagyok. Az ambulás lapomba be le van írva, hogy rizikós eset és hogy pihenés javasolt. Ezzel fel vesz engem a háziorvos táppénzre vagy nem?
Akkor néztek másik lakást. Nem értem mi a gond.
Annyi albérlet van, teljesen mindegy. De elvileg ha minden hivatalos akkor nem tehet ki. Legalábbis azonnal nem. Miért fogalmazódott meg ez benned? Úgy érzed a tulaj inkorrekt? volt már vele probléma?
Akik nem értik miért gond a gyerek egy albiban, sosem albiztak gyerekkel. A törvény ugyanis a gyereket védi, ha nem fizet a bérlő, akkor se rakhatja ki a gyerekes bérlőt a bérbeadó mondjuk a tél közepén.
Szóval emiatt sokan nem merik kiadni gyerekeseknek a lakásukat. Nem érzem fairnek, mert azért az emberek többsége megbízható, ha tetőt akar a feje felé. De az tény, hogy pórul járni meg senki se akar. :/
Több olyan posztot is láttam pl; h egyedülálló szülő keres albit a gyerekével. Na az ilyen családokat végképp fizetésképtelennek ítelik el.:(
Kérdező, beszéld meg a tulajjal szerintem betöltött 12. Hét után, hogy mire számíthatsz, így korrekt és utána lesz legalább 5 hónapod keresni, ha nem lesz a válasza... Vannak magas rizikójú terhességek is veszélyeztetett jelző nélkül. Nem kötelező elmenni táppénzre, ha nincs nagy baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!