Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szexeltem miért nem jön meg ?

Nem szexeltem miért nem jön meg ?

Figyelt kérdés
Mar egy éve abbahagytam a fogamzásgátlót kapcsolat vége miatt. Eredetileg már 6 napja meg kellett volna jönnie nem szerxeltem másfél hónapja akkor is gumival és azóta már meg volt 1x. De most nem jön duzzadt a mellem nem érzékeny csak pufi. Lehet az ovum is csúszott most ez normális? 36 napon vagyok naptár szerint . Miért tolódik el az ovuláció? Menjek el dokihoz vagy várjak még ? Remélem nem jelez komoly szervi bajt e miatt aggódom. Mivel terhesség kizárva. Köszönöm ha ír olyan akinek volt már hasonló:( aggódom

aug. 3. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Hat nap nem késés még mindig.
aug. 3. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Hormon probléma. Menj el hormon panelre. 6 nap igenis számít, 1 te nem is vagy nő..

A fogamzásgátló sajnos sok esetben ösztrogén dominanciát okoz a testben. Miért nem gondolkodtál helyi fogamzásgátlásban? Spirál, stb?

aug. 3. 11:25
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Mondjuk van 1-2 érdekes infó...

Milyen korú vagy?

Milyen magas, hány kg?

Ismert tartós betegség?

Komolyabb stresszhatás?

aug. 3. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Környezetemben sokan vannak akik ilyen problémával küzdenek.

Akár 1-2 hónap kérdéssel is!

aug. 3. 11:44
 5/13 A kérdező kommentje:
164 cm vagyok 28 éves és 65kg semmi különös más gondom nincs . 2 hónapja volt pecsételés menzesz előtt pár nap ezért voltam dokinal. Mondta nem gond ha továbbra is lesz hormonvizsgalat. De most 2 hónapja minden oké volt időben jött azt hittem rendeződött erre most nem pecsételés van hanem semmi verzes.. kicsit most megfaztam de semmi más nincs . Nem diagnosztizálni szeretnék csak mivel ilyen sosem történt még velem szombat ezzel nem megyek kórházba így kivancsiskodom . Valakinek volt e hasonló
aug. 3. 11:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Hat kedves második mikor 18 évesen elkezdtem gyógyszert szedni nem tájékoztatott senki sajnos. Illetve a spirál szülés előtt is hormonos ami felhelyezhető akkor már minek . Részemről nem is vágyom rá hogy pár évente a körbe nőtt spiralt ki szedjék. De már ez a helyzet már tajekozottabb vagyok:) és köszi
aug. 3. 11:53
 7/13 A kérdező kommentje:
4. Azért az elég nagy baj ha hónapok maradnak ki ott már tuti gond van :/
aug. 3. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

7.

Az orvosok szerint "egy nő életében előfordulhat"

aug. 3. 12:37
 9/13 anonim ***** válasza:
31%

Ez bizony hormon problema. A pecsételés progeszteron hiányra utal!

Kérj hormonvizsgálatra beutalót!

aug. 3. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk robotok.nem pontosan "működünk"

Nekem amikor még rendszeresen volt(Azóta PCOS-em van és azért nem nagyon van) akkor is volt olyan hónap amikor kimaradt

aug. 3. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!