Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szexeltem miért nem jön meg ?

Nem szexeltem miért nem jön meg ?

Figyelt kérdés
Mar egy éve abbahagytam a fogamzásgátlót kapcsolat vége miatt. Eredetileg már 6 napja meg kellett volna jönnie nem szerxeltem másfél hónapja akkor is gumival és azóta már meg volt 1x. De most nem jön duzzadt a mellem nem érzékeny csak pufi. Lehet az ovum is csúszott most ez normális? 36 napon vagyok naptár szerint . Miért tolódik el az ovuláció? Menjek el dokihoz vagy várjak még ? Remélem nem jelez komoly szervi bajt e miatt aggódom. Mivel terhesség kizárva. Köszönöm ha ír olyan akinek volt már hasonló:( aggódom

aug. 3. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
10. Nekem meggyógyult pcos-em "van", vagyis volt. Azóta ovulálok is. 😅
aug. 3. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Egyelőre fölösleges orvoshoz rohanni, ahogy többen is írták, nem vagyunk robotok, még a legrendszeresebb menstruációval rendelkező nőnek is kimarad vagy késik időnként. Ha a következő sem jön meg, vagy újra visszajön a pecsételés, akkor menj vissza az orvoshoz és csináljatok hormonvizsgálatot első körben.
aug. 3. 19:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató hozzászólásokat! Azért be jelentkeztem dokihoz :)
aug. 5. 11:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!