Pont a nyaralásunkkor fog megjönni! Tampont használok, de így lehetek együtt a párommal?
Menstruáció alatt is lehet szexelni, de nagyobb a veszélye a fertőzéseknek.
Erről a típusú tamponról már több helyen olvastam, hogy használják szex közben, én még nem próbáltam (nem is fogom): [link]
Szerintem nem okos ötlet, elég komoly fertözést kaphatsz.
De az évfordulót nem csak szex-szel lehet "megélni, a helyedben elhalasztanám a szexet akkorra, amikor már nem lehet veszélyes.
Megélheted a szitut anélkül is, hogy "együtt lennétek". Felteszem, nem ez a kapcsolatotok lényege, veleje, hogy egymással legyetek az ágyban.
Egyszerűen vedd figyelembe a korlátokat és használjátok ki a másik 23725781265 lehetőségeteket, amit együtt tudtok csinálni ezen a napon.
Én ezt javaslom, rajtatok áll, hogy cselekszetek, de...
Tudsz inni vérzés csillapító teákat, az egyik q palástfű a másik a pásztortáska.
Forrázatit kell készíteni, 15p letakarva majd inni langyosan. Napi 2x, nekem segít, a görcsöket is csökkenti. Emelle baratcserje napi 2x1. :)
6#
Nagy tévedésben vagy mert van ilyen gyógyszer
Én is szedtem már
1-2hetet simán el lehet tolni vele.
Mondjuk nem értem mi rosszat írtam az 5-ös valaszomban?
Erős vérzésem van, így eléggé tapasztalt vagyok.😅😅
Gondolom, az, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
A kérdezö azt akarná, hogy ne legyen meg a menzesze, nem azt, hogy kevesebbet vérezzen.
9. Akkor C vitamin. Minden mennyiségben.
5-6 nappal vagy 7 nappal előtte kell inni. Napi 2-3 citrom, plusz 4-5 kapszula és mehet melle aszkorbinsav por is. Dd óvatosan ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!