Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelykúp felhelyezése után...

Hüvelykúp felhelyezése után másnap reggel normalis e ,hogy kiürült belőlem folyasal együtt?

Figyelt kérdés
Hüvely gombam van és arra kell szednem , viszont első nap nem nyontam fel elég jol . Tegnap igen es ugy is fekudtem le hogy teljesen bent volt. Viszont elkezdtem paraznu hogy nem fog hatni mivel amikor fel kellek az egesz bugyim feher.
máj. 30. 07:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális. A vivőanyag kifolyik.

Nem tettél be betétet?

Szokták javasolni, hogy hüvelykúpozáshoz használj betétet mert kifolyik egy része. Nem tisztaságit, hanem rendes nagy szárnyas betétet, amit menstruációkor is használsz. Legközelebb használj.

máj. 30. 07:38
 2/2 anonim ***** válasza:
én amikor hüvelykúpoztam pár éve, akkor vastag menstruációs betétet raktam be. Nagyon megnyugtatott hogy benn van a betét.
aug. 9. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!