Hüvelykúp felhelyezése után másnap reggel normalis e ,hogy kiürült belőlem folyasal együtt?
Figyelt kérdés
Hüvely gombam van és arra kell szednem , viszont első nap nem nyontam fel elég jol . Tegnap igen es ugy is fekudtem le hogy teljesen bent volt. Viszont elkezdtem paraznu hogy nem fog hatni mivel amikor fel kellek az egesz bugyim feher.máj. 30. 07:31
1/2 anonim válasza:
Igen, normális. A vivőanyag kifolyik.
Nem tettél be betétet?
Szokták javasolni, hogy hüvelykúpozáshoz használj betétet mert kifolyik egy része. Nem tisztaságit, hanem rendes nagy szárnyas betétet, amit menstruációkor is használsz. Legközelebb használj.
2/2 anonim válasza:
én amikor hüvelykúpoztam pár éve, akkor vastag menstruációs betétet raktam be. Nagyon megnyugtatott hogy benn van a betét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!